xenia's day

Yesterday's Outfit

Teksti: Anna.fi
Mona oli eilen käymässä stadissa, ja tuli kyläilemään ja katsastamaan mun kämpän. Sai sitten lopulta mut suostuteltua kohtuu tuhoisin seurauksin myös kaupungille, mutta siitä lisää myöhemmin. 😀 Koska oli seuraa, otettiin kuvat ulkona päivänpaisteessa:

Aurinko on kyllä tehnyt tehtävänsä mun tukalle, huomenna on onneksi aika Nooran pelastaviin kätösiin! 🙂

Mitä mä teen?

neule / knit: Zara
housut / trousers: Zara
saappaat / boots: Aldo
laukku / bag: Chanel
huivi / scarf: Burberry
kaulakoru / necklace: H&M
kello / watch: Michael Kors
takki / coat: Burberry

Eilen tein koko aamupäivän veroilmoitusta tai oikeastaan yritin tehdä sitä, kunnes luovutin ja laitoin viestiä ystäväni ystävälle, joka hoitaa näitä hommia ihan työkseen. Huh, mikä taakka nousi harteilta, ahdisti jo sen verran. 😀

Iltapäivän kulutinkin sitten Monan kanssa ensin mun luona ja sitten kaupungilla kierrellen. Sitten kotiin, salille ja lisää töitä ja hommia. Menin nukkumaan vasta yhden maissa, enkä saanut oikein unta. Heräsin yöllä siihen, että mulla oli aivan pirun kylmä, kunnes muistin kääntäneeni patterit taas pienelle muutama päivä sitten. Haha, meinasin hakea kaapista onepiecen, olin niin jäässä!

Nyt aion oikeasti siivota, mun on pitänyt tehdä se jo muutaman päivän ajan, mutta aina on tullut jotain muuta eteen. Pitäisi järkätä vähän vaatekaappiakin ja katsoa, jos siellä olisi jotain, minkä voisi pistää eteenpäin. Puolen päivän maissa pitäisi taas painua vetäsemään Bootcamp treeni salille, mutta saa nähdä kykenenenkö kun olen tällä hetkellä aivan hemmetin jumissa.

Huomenna onkin sitten kampaaja-aika. Tarkoituksena on vaihtaa pidennykset ja laittaa jtn väriä kun oma tukka on melkoisen kulahtanut kaiken alkuvuoden auringon jäljiltä.

Mitäs teidän viikkoon kuuluu?

Lue myös

X