xenia's day

Yläkerran jouluhenkeä ja joulukuusta

Teksti: Xenia

PC140003PC140011PC140016PC140020

Kuten viime viikosta puhuinkin, tuli hankittua toinen joulukuusi yläkertaan. Tällä kertaa mentiin hieman pienemmällä ”mallilla”, tarkemmin sanottuna pituutta kuusella taitaa olla 150cm. Siinä missä alakerran kuusesta halusimme kauniin hempeän, yläkerran eli ”tytön” kuusta lähdettiin koristelemaan linjalla ”more is more”. Joku siinä kaikessa kimalluksessa ja säihkeessä vaan lapsiin vetoaa ja jos myönnetään, taisin minäkin hieman innostua vielä lisäilemään loppuja joulukuusen palloja kun tyttö oli jo kättensä jälkeen tyytyväinen.

Kuusen ja joulutähden lisäksi meidän yläkertaa pehmentää kynttilän valo. Hassua muuten miten sitä tulee aina poistettua kuvista tätä lämpöä ja keltaisuutta, mutta etenkin joulufiilistä esitellessä se sopii mun mielestä kuviin kuin nenä päähän. Lämminhenkisyys kun on ainakin omalla kohdalllani se kaikkein tärkein kriteeri mitä tulee jouluun ja joulukoristeluihin.

Ja tulipa vielä muuten kuvista mieleen sekin, että pohdittiin tuossa telkkarin varastoon viemistä. Tätä yläkerran telkkaria kun katsotaan aniharvoin ja yläkerta onkin huomaamattamme pyhittynyt lähinnä löhöilylle. Sohvalla on kiva makoilla illalla koko perheen voimin ja mietittiinkin että tähän aulaan olisi kiva ehkä siirtää se työhuoneen kirjahylly tai vaihtoehtoisesti hankkia toinen, kirjoja kun meiltä jonkun verran löytyy ja kaikki lukemisesta nautimme. Tuosta voisi tulla sellainen mukava tila, jossa voi lukea, juoda kahvia ja vaan olla. Ehkä sitä telkkaria ei aina tarvita mukaan.

Tänään kävin muuten hakemassa viimeiset joululahjat postista tuhannen muun suomalaisen kanssa ja ajattelin niitä illalla paketoida. Sen jälkeen onkin mun koko ”urakkani” ohi ja saadaan alkaa laskea päiviä siihen kun näen ihmisten avaavan omat lahjansa. Ilo toisen kasvoilla on paras lahja minulle, sitä odotellessa siis! <3 Keksin muuten jopa isälleni jotain, en tosin uskalla täällä paljastaa ettei lahjansaaja vahingossakaan saa vihiä lahjastaan. Oli muuten työn ja tuskan takana ja lopulta niin kovin helppo lahja, luulenpa että tulee olemaan todella mieluinen! 🙂

Mukavaa torstaita teille kaikille! Se olis kuulkaa enää yksi päivä ja sit alkaa tyttäreni joululoma. Ahh, maanantaina saa nukkua vähän pidempään kuin normaalisti arkena, tai todennäköisestihän se olen minä, joka täällä on ylhäällä tyyliin puoli seitsemältä siinä missä tyttäremme ja mieheni vielä tuhisevat makoisasti. Tyttö tosiaan perinyt isänsä unenlahjat, olen kateellinen!

 

 

X