inspiraatio

Yläkerran jouluhenkeä ja joulukuusta

15.12.2016 Teksti: Xenia

PC140003PC140011PC140016PC140020

Kuten viime viikosta puhuinkin, tuli hankittua toinen joulukuusi yläkertaan. Tällä kertaa mentiin hieman pienemmällä ”mallilla”, tarkemmin sanottuna pituutta kuusella taitaa olla 150cm. Siinä missä alakerran kuusesta halusimme kauniin hempeän, yläkerran eli ”tytön” kuusta lähdettiin koristelemaan linjalla ”more is more”. Joku siinä kaikessa kimalluksessa ja säihkeessä vaan lapsiin vetoaa ja jos myönnetään, taisin minäkin hieman innostua vielä lisäilemään loppuja joulukuusen palloja kun tyttö oli jo kättensä jälkeen tyytyväinen.

Kuusen ja joulutähden lisäksi meidän yläkertaa pehmentää kynttilän valo. Hassua muuten miten sitä tulee aina poistettua kuvista tätä lämpöä ja keltaisuutta, mutta etenkin joulufiilistä esitellessä se sopii mun mielestä kuviin kuin nenä päähän. Lämminhenkisyys kun on ainakin omalla kohdalllani se kaikkein tärkein kriteeri mitä tulee jouluun ja joulukoristeluihin.

Ja tulipa vielä muuten kuvista mieleen sekin, että pohdittiin tuossa telkkarin varastoon viemistä. Tätä yläkerran telkkaria kun katsotaan aniharvoin ja yläkerta onkin huomaamattamme pyhittynyt lähinnä löhöilylle. Sohvalla on kiva makoilla illalla koko perheen voimin ja mietittiinkin että tähän aulaan olisi kiva ehkä siirtää se työhuoneen kirjahylly tai vaihtoehtoisesti hankkia toinen, kirjoja kun meiltä jonkun verran löytyy ja kaikki lukemisesta nautimme. Tuosta voisi tulla sellainen mukava tila, jossa voi lukea, juoda kahvia ja vaan olla. Ehkä sitä telkkaria ei aina tarvita mukaan.

Tänään kävin muuten hakemassa viimeiset joululahjat postista tuhannen muun suomalaisen kanssa ja ajattelin niitä illalla paketoida. Sen jälkeen onkin mun koko ”urakkani” ohi ja saadaan alkaa laskea päiviä siihen kun näen ihmisten avaavan omat lahjansa. Ilo toisen kasvoilla on paras lahja minulle, sitä odotellessa siis! <3 Keksin muuten jopa isälleni jotain, en tosin uskalla täällä paljastaa ettei lahjansaaja vahingossakaan saa vihiä lahjastaan. Oli muuten työn ja tuskan takana ja lopulta niin kovin helppo lahja, luulenpa että tulee olemaan todella mieluinen! 🙂

Mukavaa torstaita teille kaikille! Se olis kuulkaa enää yksi päivä ja sit alkaa tyttäreni joululoma. Ahh, maanantaina saa nukkua vähän pidempään kuin normaalisti arkena, tai todennäköisestihän se olen minä, joka täällä on ylhäällä tyyliin puoli seitsemältä siinä missä tyttäremme ja mieheni vielä tuhisevat makoisasti. Tyttö tosiaan perinyt isänsä unenlahjat, olen kateellinen!

 

 

Kommentit (19)

Se on Sasu’s playhousesta! 🙂

Kauniilta näyttää! Itsekin innostuin lisäämään juuri jouluisia kuvia blogiin. Tunnelmallista joulun odotusta! <3

Joulutunnelmassa tosiaan on sitä jotain!<3 Mukavaa joulun odotusta sinnekin!

Kiva postaus ja kauniita kuvia! 🙂

Kiitos Taija!<3

Aivan valtavan kaunis! ?

Kiitos R!<3

Söpö joulukuusi! Mukavaa joulun odotusta koko perheelle! 🙂

Siitä ei kyllä ainakaan säihkettä puutu! 😀

Todella kaunista, joulutunnelma on niin parasta, ja sen Sinä saat kyllä aikaiseksi. Hyvää Joulua ja kiitos kauniista kuvista.

Kiitos Merja, joulutunnelma on aivan parasta, siitä pitää tosiaan nauttia nyt oikein täysin rinnoin! 🙂

Ihanan tunnelmallista!!
Pakko kysäistä, mistä nuo punavalko raidalliset tyynynpäälliset ovat? ?Miellyttävät nimittäin silmiini todella paljon!?

hennesin home-osastolta ovat! 🙂

Ihanaa joulun aikaan ja tsemppiä kaikkeen mitä elämässäsi on meneillään Xenia! Edellisessä postauksessa ilmeni, että jotain huolia on. Ihailen miten paljon positiivista energiaa pystyt silti näissä postauksissasi meille muille välittämään. Ikinä en ole saanut negatiivisia viboja teksteistäsi, ainoastaan inspiraatiota ja lämmintä mieltä siitä, miten kiitolliselta vaikutat elämässäsi. Olet huippu sekä luonteeltasi että ulkonäöltäsi!<3

Kiitos Satu. Välillä tulee niitä kausia kun on huolia ja sit taas välillä tulee hyvä päivä jolloin ei ehkä samalla tavalla hermostutakaan. Niiden vastapainona kuitenkin paljon ihania asioita elämässä, joten ihan täysin negatiiviseksi en ole vaipunut. LÄhinnä vain ajatukset välillä niin sekaisin ettei oikein tiedä mistä kirjoittaa tai aloittaa!<3 Kiitos tuhannesti ihanasta kommentista ja ihanaa joulun odotusta!<3

Apua kuinka ihana! Tuohon sohvalle tekisi mieli vain lösähtää ja lukea tosiaankin jotain hyvää kirjaa. Tykkään niin paljon sisustustyylistäsi!
Tuli kyllä niin paha mieli noista edellisen postauksen kommenteista, että en voi ymmärtää minkälaisia ihmisiä tämä maa päällään kantaa.. niistä ei kyllä todellakaan kannata välittää, olet upea ihminen ja blogisi postaus on aina se päivän kohokohta! 🙂
Tsemppihalit ja hyvää joulun odotusta teille sinne<3

Tuli jotenkin pahamieli sinun puolestasi, kun luki edellisen postauksen kommentteja. Joten ajattelin vaan sanoa, että jatka samaan malliin blogin suhteen! Olet inspiroiva ja kaunis nuori nainen! Toivottavasti kaikki huolet järjestyvät parhain päin. Ja kyllähän ne järjestyvät, koska asioilla on tapana järjestyä.
Mukavaa ja rauhallista joulun odotusta teidän koko perheelle! 🙂

Kiitos Lotta ja ihanaa joulun odotusta!<3

Moikka 🙂 On teillä tosi upea sisustus 🙂 Pakko kysyä mistä sohvapöytä on ostettu niin upea? ::)))

Se on Sasu’s playhousesta! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *