Xenia's day

Yläkerran keväinen värimaailma

Teksti: Xenia

P4060369P4060385P4060383

Kuten tuossa vähän vihjailin, menin aika sekaisin Porvoon vanhassa kaupungissa. Ne sisustusliikkeet on mun taivas ja voisin kuluttaa tuntikaupalla aikaa vain miettien erilaisia somisteita ja tekstiiliyhdistelmiä. Päädyin lopulta kauniiseen sinertävän sävyyn ja kukkatyynyihin, jotka yläkerrassa yhdistin aiemmin alakerrassa olleisiin vaaleanpunaisiin tyynyihin.

Mä olen aina tykännyt yhdistellä eri sävyjä ja eri kuvioita ja tämä sinertävän ja vaaleanpunaisen sekä raikkaan valkoisen yhdistelmä on erityisen paljon mieleen. Harmonista ja kaunista, mutta ei lainkaan tylsää, ainakaan omaan makuuni.

Tuo joskus alkuvuodesta ostamani Kähler Designin maljakko on edelleen aivan suosikkini ja olenkin ihastellut heiltä myös toista sarjaa, joista löytyy muun muassa vaaleanpunaisia ja pehmeän sinisiä maljakoita. Arvatkaa vaan olenko pohtinut sellaisen hankintaa nimenomaan yläkertaan, näyttäisi  varmasti kauniilta! 🙂

Täällä vietetään tytön kanssa lepopäivää ja mullakin vähän parempi olo kun eilen. Tapahtui nimittäin jotain aivan älytöntä, en noussut kertaakaan sängystä ennen kello kuutta eli sain 7 h unta putkeen. Tätä ei ole tapahtunut sitten lokakuun, joten osaan arvostaa. Siltikin olo on jotenkin aika tehoton, en ole lainkaan oma itseni.

Mitkä sävyt teillä näkyy kevään sisustuksessa? Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille! Alla muutama alennus Ellokselle!

*kaupallinen linkki

Lue myös

X