Xenia's day

Yläkerta

Teksti: Xenia

Tässä on tullut harrastettua vähän kierrätystä ja itseasiassa näissä kuvissa näkyvä pöytäkin löysi uuden kodin alkuviikosta kun mieheni löysi huutokaupasta uuden (tai siis vanhan) pöydän tämän tilalle. Voin muuten suositella kaikille sisustuksen harrastajille myös huutokauppoja. Esimerkiksi tuo taustalla näkyvä messinkinen jalkalamppu on ostettu huutokaupasta. Se on todella vanha, mutta pidän suuresti siitä, kuinka se tuo persoonaa huoneeseen. Kaiken ei tarvitse olla uutena ostettua saatikka uutta, minä pidän eniten vastakohtien yhdistelystä. Uutta ja vanhaa, pehmeitä materiaalia ja kovaa sen seuraksi, vähän puuta ja vastapainona metallia.

PA030004

Meidän tytär rakastaa tuota ballerinataulua yli kaiken. Ja niin muuten minäkin. Se on äidiltäni alunperin, hän taisi löytää sen joskus jostain kirppikseltä.

Vähän vielä himottaisi jossain vaiheessa kokeilla hieman tummempia verhoja tähän huoneeseen, mutta toisaalta tästä huoneesta aukeaa koko talon kaunein näkymä, joten ehkä se kevyt valkoinen verho on paras vaihtoehto.

PA030028

Huomaatteko kuinka innostuin lajittelemaan kirjoja värin mukaan? Vielä olis alakerran työhuoneesta raahattava osa kirjoista tänne, työhuoneeseen jää sit vaan töihin liittyvä kirjallisuus. Noista kehyksistä tuli muuten mieleen, että olen etsinyt kissojen ja koirien avulla hyviä kehyksiä lasten päivähoitokuviin. Miten vaikeaa oli löytää kaunis, simppeli, kultainen kehys, jossa on kuitenkin paspartuuri. Jouduin lopulta tilaamaan enkuista muutaman kun en kerta kaikkiaan löytänyt moisia mistään juuri siinä kuvakoossa kun halusin. Pian saadaan nuo kaksi suloisuutta sit ilostuttamaan pöytätasoja entistä suuremmissa määrin.

 PA030010

Kattolamppu on sekin aika uusi löytö Porvoon Vepsäläisen loppuunmyynnistä. Kyseessä on Norman Copenhagenin Amp riippuvalaisin, jossa yhdistyy kauniisti minimalistinen ulkomuoto ja lämpimät sävyt. Tämä on meillä usein päällä ihan yömyöhään asti, sillä valo on hyvin himmeä ja toimii hyvin myös ns. yövalona. Nyt on nimittäin tytöllä se kausi, että pimeä ei ole kiva juttu!<3

Tänään on hyvä fiilis, jotenkin tässä on mennyt huolessa ja huonosti nukkuen viimeiset muutama viikko, mutta viime yönä nukuin kuin possu. Näin kylläkin todella erikoisia unia, mutta pistän sen outouteni piikkiin.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!<3

ps. Sisustuksesta puheen ollen. Kannattaa kurkata Elloksen kotivalikoima, joka nyt -30%

X