koti

Yläkerta

19.10.2018 Teksti: Xenia

Tässä on tullut harrastettua vähän kierrätystä ja itseasiassa näissä kuvissa näkyvä pöytäkin löysi uuden kodin alkuviikosta kun mieheni löysi huutokaupasta uuden (tai siis vanhan) pöydän tämän tilalle. Voin muuten suositella kaikille sisustuksen harrastajille myös huutokauppoja. Esimerkiksi tuo taustalla näkyvä messinkinen jalkalamppu on ostettu huutokaupasta. Se on todella vanha, mutta pidän suuresti siitä, kuinka se tuo persoonaa huoneeseen. Kaiken ei tarvitse olla uutena ostettua saatikka uutta, minä pidän eniten vastakohtien yhdistelystä. Uutta ja vanhaa, pehmeitä materiaalia ja kovaa sen seuraksi, vähän puuta ja vastapainona metallia.

PA030004

Meidän tytär rakastaa tuota ballerinataulua yli kaiken. Ja niin muuten minäkin. Se on äidiltäni alunperin, hän taisi löytää sen joskus jostain kirppikseltä.

Vähän vielä himottaisi jossain vaiheessa kokeilla hieman tummempia verhoja tähän huoneeseen, mutta toisaalta tästä huoneesta aukeaa koko talon kaunein näkymä, joten ehkä se kevyt valkoinen verho on paras vaihtoehto.

PA030028

Huomaatteko kuinka innostuin lajittelemaan kirjoja värin mukaan? Vielä olis alakerran työhuoneesta raahattava osa kirjoista tänne, työhuoneeseen jää sit vaan töihin liittyvä kirjallisuus. Noista kehyksistä tuli muuten mieleen, että olen etsinyt kissojen ja koirien avulla hyviä kehyksiä lasten päivähoitokuviin. Miten vaikeaa oli löytää kaunis, simppeli, kultainen kehys, jossa on kuitenkin paspartuuri. Jouduin lopulta tilaamaan enkuista muutaman kun en kerta kaikkiaan löytänyt moisia mistään juuri siinä kuvakoossa kun halusin. Pian saadaan nuo kaksi suloisuutta sit ilostuttamaan pöytätasoja entistä suuremmissa määrin.

 PA030010

Kattolamppu on sekin aika uusi löytö Porvoon Vepsäläisen loppuunmyynnistä. Kyseessä on Norman Copenhagenin Amp riippuvalaisin, jossa yhdistyy kauniisti minimalistinen ulkomuoto ja lämpimät sävyt. Tämä on meillä usein päällä ihan yömyöhään asti, sillä valo on hyvin himmeä ja toimii hyvin myös ns. yövalona. Nyt on nimittäin tytöllä se kausi, että pimeä ei ole kiva juttu!<3

Tänään on hyvä fiilis, jotenkin tässä on mennyt huolessa ja huonosti nukkuen viimeiset muutama viikko, mutta viime yönä nukuin kuin possu. Näin kylläkin todella erikoisia unia, mutta pistän sen outouteni piikkiin.

Ihanaa alkavaa viikonloppua!<3

ps. Sisustuksesta puheen ollen. Kannattaa kurkata Elloksen kotivalikoima, joka nyt -30%

Xenia

Instagram

  • Sain täydentää aurinkolasivalikoimaani yhteistyökumppanini @sunglassesshop valikoimalla ja päädyin Dolce & Gabbana DG4304 mallin lisäksi tuttuakin tutumpaan klassikkoon eli Ray Banin Aviator malliin klassisessa ruskeassa sävyssä ja polarisoivalla linssillä! Itseasiassa nämä on hyvin lähellä niitä, jotka menetin Kap Verden aaltoihin!🤣 Kevätaurinko alkaakin jo paistaa, joten jos olette hankkimassa aurinkolaseja, saatte 20%:n alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista koodilla XENIA20 31.3 asti. Koodi ei toimi Guccin, Maui Jimin, Tom Fordin eikä Victoria Beckhamin aurinkolaseihin. Laitan vielä stooreihin suorat linkit näihin molempiin. Kummasta te tykkäätte enemmän, Dolce & Gabbanan vai Ray Banin laseista?😎 #kaupallinenyhteistyö #sunglassesshop #dolceandgabbana #rayban #raybanaviator

xeniasday

Kommentit (5)

Pakko kysyä sun mielipidettä, koska tykkään sun sisustustyylistä! Ollaan just muutettu uuteen taloon, jossa on mulle vieraan värinen lattia, tumman ruskea puu/laattalattia. En millään osaa päättää ruokapöydän väriä?! Myös harmaata löytyy sisustuksesta.. Toivottavasti osaisit auttaa 😀

Ihanalta näyttää 👍 ☺️ muistatko mistä olivat teidän sohva nojatuoleineen ostettu, siis ei nämä nykyiset vaan sellaisen liilaharmaat mitkä teillä oli vuosi-pari sitten? Ne oli niin upean väriset <3

Hei kehysten osalta haluaisin vinkata sulle 7artin, jossa olen kehystyttänyt useita kuvia upealla lopputuloksella. Suosittelen! Tosin en tiedä, onko Porvoossa vastaavaa tai vastaavanlaista liikettä.

Meillä on Tikkurilan höyhentä myös olohuoneessa, mutta kaipaan jotain kontrastia seinän sävyyn ja huomasinkin vasta nyt että kirjahyllyn takana on harmaa sävy. Millä sävyllä seinä on maalattu? Näyttää sopivan höyhenen kanssa. Ajattelin myös jotain tehosteväriä höyhenen rinnalle, vähän tummempaa. Höyhen on muuten hyvä, vähän pliisu mutta toisaalta ajaton ja helppo.

Välillä mietin kun itse sisustelen, että kun bloggaa, osaa ja täytyy varmasti laittaa tavarat niin, että näyttää kivalle kuvassakin. Tälleen henkilönä jolla ei eritystä syytä ole tehdä sisustusta kameralle sopivaksi, olen huomannut että kotini näyttää kuvissa jotenkin ihan omituiselle siinä missä taas luonnossa näyttää kuvia paremmalle. Joten jos jo kuvissa on noin hienoa on tuo teidän yläkerran aula varmasti luonnossa tosi kaunis kokonaisuus. Tykkään siitä että kokeilet rohkeasti uutta! Se inspiroi itseäkin.

Pakko kysyä sun mielipidettä, koska tykkään sun sisustustyylistä! Ollaan just muutettu uuteen taloon, jossa on mulle vieraan värinen lattia, tumman ruskea puu/laattalattia. En millään osaa päättää ruokapöydän väriä?! Myös harmaata löytyy sisustuksesta.. Toivottavasti osaisit auttaa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *