Xenia's day

Yrittäjyyden ja kotiäitiyden yhdistäminen?

Teksti: Xenia

PA110097

Otsikon nähdessänne ajattelitte varmaan, että täältä tulee joku aivan huikea onnistumistarina, mutta ajattelinpa nyt jakaa teille hieman miettietänne, kun tässä viimeiset pari päivää on mennyt kaikkea muuta kuin positiivisissa fiiliksissä.

Tilanne nimittäin on se, että nyt on oikeasti vaikeaa. Vaikeaa yhdistää työnteko, kotiäitiys ja kodin pyörittäminen ylipäänsä. Itseasiassa niin vaikeaa, että sitten kun poika nukahtaa lyö mun pää ihan tyhjää ja huomaan muutenkin valuvani sellaiseen itsesääliin, missä ajattelen vain, että kunpa voittaisin suurin piirtein lotossa.

Sillä tämä tilanne ei ole todellakaan ideaali. Kyllähän se kuulostaa aivan huikealta kun voi tehdä töitä samalla kun lapsi on kotona, mutta kun ei se paperille raapustettu ajatus toimi sit käytännössä, ainakaan tällaisen pienen pojan kanssa, jolle pitäisi antaa huomiota jokaikinen hetki kun hän on hereillä.

Tämä tilanne saa aikaan sen, että mä koen epäonnistumisen ja riittämättömyyden tunnetta. Epäonnistumista siitä, etten voi keskittyä 100% kunnolla mihinkään mihin pitäisi. Näin karrikoidusti tuntuu kun ei saisi mitään tehtyä hyvin. Toki voisi illastakin alkaa tekemään töitä lasten nukkumaanmenon jälkeen, mutta mites sit parisuhde?  Me kuitenkin priorisoidaan se, että me ollaan toimiva tiimi kaiken työn ja rahan edelle. Se ei ole siis vastaus tällä hetkellä ainakaan.

Siispä tein päätöksen. Päätöksen siitä, että otan lunkimmin nyt loppukevään ja kesän ajan. Sillä loppupeleissä mun tärkein tehtävä on olla pojan kanssa, mutta myös niin, että mun pään terveys pysyy hyvällä tolalla. Happy mum, happy child ja sitä rataa!<3

Nostan hattua teille, jotka onnistutte tuossa kombossa minua paremmin, onko jakaa mitään vinkkejä?

 

 

X