Xenia's day

Ystävänpäivän lahjavinkki

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Ystävänpäivä lähestyy hurjaa vauhtia ja samalla meidän seurustelun aloittamisen vuosipäivä ja kihlautumispäivä. Ystävänpäivään kiteytyy mun mielestä kauniisti ystävien ja rakkaiden muistaminen. Tottakai läheisiä saa ja pitääkin arvostaa ihan jokaikisenä päivänä vuodessa, mutta ystävänpäivänä saa olla ihan luvan kanssa vähän imeläkin.

Yhteistyöni Daniel Wellingtonin kanssa on jatkunut jo jonkun aikaa ja lähdin mukaan myös heidän ystävänpäiväkampanjaansa, joska viesti on hyvin selkeä: I love you. He ovat luoneet joukon lahjasettejä, joista jokaisessa on yksi kello, yksi rannekoru ja yksi sydänkoru, jonka saa kiinnitettyä kellon rannekkeeseen.

Minä päädyin tähän lahjasettiin, joka sisältää klassisen konjakinruskean nahkarannekellon, hiekan ja ruusukullan sävyisen rannekorun ja ruusukultaisen sydänkorun. Näiden settien hinta on valmiiksi 10% edullisempi kuin tuotteet erikseen ostettaessa ja mukaan saatte lisäksi kauniin lahjarasian ja I love you kortin. Koodilla XENIADW saatte vielä 15%:n alennuksen näistä valmiista seteistä, mutta myös muista Daniel Wellingtonin tuotteista aina 17.2 asti.

P1300407P1300461

Mitä meidän ystävänpäivään sitten kuuluu? Vastaus on todella yksinkertainen. Hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa mieheni kanssa. Me käymmä mielellämme ulkona syömässä, mutta taidamme kumpikin olla sen verran kotihiiriä, että ruokaa tulee tehtyä usein yhdessä kotona. Ystävänpäivään kuuluu myös suklaa aivan ehdottomasti. En oikeastaan edes tiedä miksi, mutta ehkä se liittyy siihen, miten se lisää hyvää oloa, aivan kuten ystävät ja läheisetkin.

P1300435P1300422

Oli se muistaminen sitten lähetetty tekstiviesti, halaus, leivottu kakku tai annettu lahja, tärkeintä on tietenkin ajatus siellä takana. Muistetaan siis kaikki kertoa parin viikon päästä kaikille tärkeille ihmisille elämässämme kuinka paljon heitä arvostammekaan. Lahjavinkkejä kaipaaville suosittelen kuitenkin lämpimästi tutustumaan Daniel Wellingtonin valikoimaan. Todella kauniita ja ajattomia kelloja ja rannekoruja, jotka sopivat kauniisti yhteen.

P1300474

Koodilla XENIADW saatte siis 15%:n alennuksen kaikista ostoksistanne Daniel Wellingtonin nettisivuilla 17.2 asti.  Kaikkein eniten suosittelen kuitenkin kurkkaamaan lahjarasiat, joidenka hinnat ovat jo valmiiksi alennetut ja alennuskoodin avulla vieläkin edullisemmat. Daniel Wellington tarjoaa muuten myös maailmanlaajuisen ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!<3

 

 

Lue myös

X