Xenia's day

Ystäviä ja koulua

Teksti: Anna.fi
Pitkän päivän päätteeksi näin lukioaikaista parasta ystävääni pitkästä aikaa ja tuli kyllä haikea mieli. Oltiin lukiossa kuin paita ja peppu ja nyt kun ollaan eri kaupungeissa niin väkisinkin on jäänyt tapaamiset vähemmälle. Silti juttua tulee aivan samalla tavalla kuin ennen oli edellisestä tapaamisesta sitten kuukausi tai vuosi. Nyt pitää kyllä ehdottomasti miettiä joku viikonloppu, että keretään pölöttää oikein kunnolla ja juoruilla näiden väliin jääneiden näkemistenkin edestä. Niinhän se usein on, että vain ne tärkeimmät lukioaikaiset ystävät jää jäljelle siinä vaiheessa kun kaikki suuntaavat elämissään eri suuntiin. Silti, tärkeämpäähän on säilyttää ne parhaat ystävät lähellä, kuin yrittää väkisin pitää kaikkia lähellä. No, tulipas nyt sepustettua, mutta pisti vain miettimään. Oltiin siis muutamassa kaupassa käymässä ja sen jälkeen mentiin Zen sushiin syömään..Tässä nyt hieman aamusta poikkeavaa asua, oli meinaan sen verran sateista, että ei siellä takitta pärjännytkään..

Olen muuten tykännyt hirmuisesti tuosta, ettei ole muuta silmämeikkiä noiden ripsipidennysten lisäksi. 🙂 Takki on Hilfigerin, kengät Zarasta, laukku LV ja huivi Burberry.

Tehtiin myös super hyvää lounasta. Siihen tuli tällaista, joka laitettiin uuniin (225 astetta) hieman alle 10 minuutiksi.

Tomaattia, paprikaa, sipulia, auringonkukan siemeniä, vuohenjuustoa ja vähän öljyä sekä ripaus mustapippuria. Ja lopputulokseen lisättiin salaattia ja broilerin rintafileetä..

Vei kielen mennessään! 🙂

Loppuillan ohjelmassa on vielä 30 sivua lukemista, hiusten pesua ja sen jälkeen pitäisi perehtyä harjoitusseminaarin aiheisiin. Kyllä se syksy on kuulkaas täällä, on sen verran tätä hommaa että melkein pelottaa, mutta kyllä se tästä, palkitsen itseni sitten kaiken tämän päätteeksi. 🙂

Nyt kumminkin mahtavaa iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Pysytään positiivisina tuosta ilmasta huolimatta ja otetaan ilo irti niistä elämän pienistä iloista! <3

Lue myös

X