xenia's day

Yumi lashes ripsien kestotaivutus

Teksti: Xenia

Mä olen aika kokeilunhaluinen, mitä tulee kauneus- ja meikkituotteisiin ja uusiin kauneudenhoitomuotoihin. Kun kuulin Yumi lashesista Sara H – kauneushoitolan omistajalta, en voinut vastustaa kiusausta kokeilla tätä aika paljonkin kehuttua ripsien kestotaivutus-menetelmää blogiyhteistyönä.

Historiastani sen verran, että mulla oli pitkään ripsipidennykset, kunnes otin ne pois noin kolme vuotta sitten. Sen jälkeen on menty aina enemmän ja vähemmän tyytyväisinä näihin omiin ripsiini, mutta yksi seikka on ja pysyy, pidän siitä että ripseni ovat luomuudestaan huolimatta näyttävät. On tullut kokeiltua montaa eri ripsiväriä ja muutama suosikki onkin matkan varrelta mukaan tarttunut. Sen sijaan mitään ripsihoitoja en ole ennen kokeillut.

Odottavin mielin suuntasin viime torstaina pitkän päivän päätteeksi Sara H-hoitolaan Kruununhakaan. Tunnen Saran jo entuudestaan, joten mieli oli todella odottava, en ole nimittäin ennen hänen viime vuonna avaamassaan hoitolassa ennättänyt käydä. Heti sisään astuessani mut valtasi hyvä fiilis, sellainen mikä tulee aina välillä. Hoitola on rauhallinen, hyvän tuoksuinen ja kauniisti sisustettu, oikein sellaista ihanaa spa-henkeä keskellä vilkasta Helsinkiä.

P9200001P9200011

Yumi lashes ripsien kestotaivutuksessa on useampi eri vaihe: Ensin ripset puhdistetaan hyvin meikistä ja öljyistä. Sen jälkeen valitaan muotit ripsien pituuden mukaan. Kun muotit on valittu, käännetään ripset osio kerrallaan muotin päälle tasaiseksi viuhkaksi. Se on tarkkaa puuhaa ja tehdään lähes ripsi kerrallaan. Tässä voi vetäistä vaikka tirsat jos huvittaa, se hoitopöytä on nimittäin aivan uber mukava eikä itse toimenpide tunnu sen kummemmalta kuin irtoripsien laitto. Kun aineet ovat saaneet vaikuttaa, värjätään lopuksi vielä ripset ennen kuin aineet puhdistetaan pois ja muotit poistetaan öljyn avulla. Koko hommaan menee yhteensä noin 1.5 h, riippuen siitä miten paksut ripset on (jos on paksummat ja itsepäisemmät ripset, aineiden täytyy vaikuttaa pidempään).

P9200021

Lopputulos on aivan uskomaton. Olin ihan äimän käkenä kun näin miten hyviltä ripset näytti ilman mitään ripsaria. Ripsien kastumista pitäisi välttää vuorokauden ajan ja samaten ripsiväriä yms, mutta eipä se ainakaan itselleni aiheuttanut mitään ongelmia kun silmät oli niin skarpit jo ilmankin. Tässä kuvassa vielä yhden ripsarikerroksen kera, ilman mitään taivutteluja. Tekee kyllä aivan valtavasti, silmät näyttää virkeämmiltä ja skarpimmilta ja ripset tietysti myös pidemmiltä, ei haittaa ollenkaan!

P9220059

Yumi lashes ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä 8-12 viikkoa ja hinta on 90,00€. Sara halusi tarjota mun lukijoille lokakuun ajan Yumi lashes hoidon yhteydessä kulmien kestovärjäyksen ja siistimisen veloituksetta (arvo 25,00). Sanotte vaan mun blogin nimen varauksen yhteydessä niin saatte tuon diilin! Suosittelen lämpimästi jos haluatte luonnollista lopputulosta pienellä extralla. Lisäksi on sanottava että itse hoito on niin rauhoittava, että tekee hyvää itse kullekin vain olla paikoillaan lämpimän viltin alla aina silloin tällöin!

Saran kauneushoitolan yhteystiedot:

Sara H
Mariankatu 26, 00170 Helsinki (Kruununhaka)
info@sarahimmanen.com
+358505950145

ps. Vien huomen kirppikselle tavaraa. Porvoon löytöpiste ja pöytä numero 156! 🙂 Paljon tavaraa, niin kenkiä, takkeja kuin paitoja ja neuleitakin! 🙂

X