Xenia's day

Yves Rocherin alekoodi

Teksti: Anna.fi
Halusimme yhteistyössä Yves Rocherin kanssa hemmotella teitä taas henkilökohtaisella alekoodilla, jolla saatte 20 %:n alennuksen tilatessanne vähintään 7,5 €:lla. Alekoodi on voimassa hyvän aikaa, aina  tästä päivästä syyskuun 30. päivään asti.

Sain valita itselleni tuotteita testiin, tosin, ne ovat vasta matkalla, mutta esittelenpä ne nyt kuitenkin perustelujen kera. 🙂

Hoitava vartalovoide erittäin kuivalle iholle

Tätä mulla on ollut ennenkin ja erinomaista mun kuiville koivilleni. Olen katkerana, että en kertaakaan ottanut Suomessa aurinkoa, mutta silti mun iho on kuin kuiva korppu. Tämä on siis todella paksua vartalorasvaa, jota on ihana levittää lämpöisen suihkun tai saunan jäljiltä. Itsensä hemmottelua parhaimmillaan. Vartalorasvan löydät täältä.

3 in 1 kosteuttava, päivettävä ja kiinteyttävä vartaloemulsio

Tuossa edellä tulikin jo syy tämän valintaan. Itse en usko mihinkään kiinteyttäviin juttuihin, mutta jos vartaloemulsio on sekä kosteuttava, että kevyesti päivettävä, ansaitsee se mahdollisuuden. Onko kellään kokemusta tästä tuotteesta? Tuotteesta lisää tietoa täältä.

Heleyttävä kasvonaamio

Mulla on viha-rakkaussuhde kasvonaamioihin. Jotkut toimii mulla hyvin, toiset ei ollenkaan. Tämä kasvonaamio lupasi heleyttää, joka tämän heleyttäväaddiktin korvaan kuulostaa melkeinpä liian hyvältä ollakseen totta. Onko teillä tästä kokemusta? 🙂 Kasvonaamion löydätte täältä.

Kynsilakan pikakuivattaja

mun entinen pullo alkaa olemaan lopussa, joten tätä piti saada lisää. Loistava tuote tällaiselle säheltäjälle, joka ei ihan oikeasti jaksa odottaa, että se lakka on kuivunut. Ilman tätä tuotetta, poistan yleensä vähintään muutamasta kynnestä lakat ja lakkaan ne uudelleen, siksi että lyön kynsiäni vaikka kuinka varoisin. 😀 Kynsilakan pikakuivattaja löytyy täältä.

Hoitava Argan balsami

Tämä tuote kuulosti niin hyvältä ihon kosteuttajalta, että pitää antaa mahdollisuus. Tämä tuote lupaa pehmentää ihon täyteläisellä koostumuksellaan, ja mikä parhainta, jättää iholle ihanan appelsiininkukan tuoksun. Mä en tiedä mikä appelsiinin tuoksuisissa vartalotuotteissa vetää mua puoleensa, mutta siitä tulee aina mieleen tiikerijäätelö ja Ingmanin appelsiinijugurtti (maistakaa, se on hyvää!! ). Balsamin löydätte täältä.

Elikkä, 20 %:n alennuksen yllä määritellyin ehdoin saatte syöttämällä kassalla koodin YRXENIA. Nettikauppaan pääsette TÄSTÄ.

Mukavaa alkavaa keskiviikkoa! 🙂

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X