Xenia's day

Zaran ihanuuksia..

Teksti: Anna.fi
Voiko sunnuntai aamu lähteä paremmin käyntiin kuin nettiputiikkeja selaillen samalla kun syön aamiaista ja juon isoa kupillista kahvia.. Tällä kertaa eksyin Zaran sivuille ja keräilinpä sieltä lemppareita. Zarassa on tällä hetkellä ihan mahtavia laukkuja ja näistä seuraviista olen pohtinut pidemmän aikaa kahta..

Tuo ruskea mokkanahkainen on kaunis. Siinä on vieläpä kultaisia yksityiskohtia eli kuin tehty minun makuuni.. 😀 Ja sanomattakin selvää, että minun kaikki korkokenkäni ovat melkeinpä Zarasta ja kyllä sieltä vain löytää niitä upeita..

Seuraavaksi tulee taas eteen se haastavin, eli ihanien nudekorkkareiden etsiminen, sillä ne ovat tällä hetkellä huonoimmassa kunnossa. Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta nudekorkkarit on aivan mielettömän upeita ja hirvittävän vaikeat löytää. 😀 Tässä vielä muutama ihailemani asia Zarasta.

Eli tällainen lämpimämpi bleiseri talveen ja nimenomaan harmaan sävyisenä. Tuo ala-oikea on lempparein näistä.

Mitkä oli teidän lemppareita??

Sitten vielä kysymys!! Elikkä, olen etsinyt pitkään olkaimettomia rintsikoita jotka pysyy oikeasti ylhäällä. No Nellyltä löysin yhdet wonderbrat, joita kaikki oli kehunut, mutta minäpä löysin ne samaiset puoleen hintaan asoksen nettikaupasta.. Eli siis nämä. Joten osaako joku kertoa sitä onko nuo hyvät ja sen ovatko ne tavanomaista kokoa. Saisi sen verran halvalla verrattuna Nellyyn ja Stockaan ja huomatkaa myös muiden tuon merkin rintsikoiden hinnat tuolla. 😉 Kävin Stockalla jo, että olisin voinut sovittaa, mutta siellä ei ollut melkein mitään kokoja enää jäljellä.. Eli kertokaapas kokemuksia jos niitä on! 🙂

Nyt alan venyttelemään tätä mun romuselkää, jos vaikka lihakset olisi jo vähän vetreämmät sen jälkeen.. 🙂 Ihanaa sunnuntaita teille kaikille! 🙂

Lue myös

X