Mainos Yleinen

7 tilannetta, joissa varsi-imuri voittaa perinteisen

Etkö jaksa kaivaa imuria siivouskaapista? Listasimme 7 siivouspulmaa, joista selviät näppärän varsi-imurin avulla.
6.2.2017 Teksti: Yhteistyössä Electrolux

Hiekkaa kertyy eteiseen, muruja keittiön lattialle ja koirankarvoja matolle. Pitäisi imuroida, mutta imurin kaivaminen siivouskaapista tuntuu liian vaivanloiselta, kun imuroitavaa on vain pienellä alueella. Näissä seitsemässä siivoustilanteissa johdoton Electroluxin UltraPower-varsi-imuri on lyömätön apuväline.

Imurille ei ole tilaa pienessä kodissa

Pienessä kodissa ei ole välttämättä siivouskaappia tai tilaa perinteiselle imurille. Varsi-imurin lataustelineen voi kiinnittää myös seinään, joten sitä ei tarvitse tunkea ahtaaseen siivouskappiin, eikä se vie tilaa lattialla.

Koti pitää imuroida päivittäin

Varsi-imuri on nopea ja näppärä ottaa käyttöön niin seinä- kuin lattiatelineestä. Kun imuri on jatkuvasti esillä, tulee imuroitua enemmän ja koti pysyy puhtaana. Erityisesti allergiakodeissa on tärkeää siivota säännöllisesti, jotta pölyn määrä ei kasva liian suureksi. Electroluxin UltraPower-varsi-imurissa on pestävä suodatin ja rikkasäiliö, joten lika ei pääse takaisin huoneilmaan.

Portaiden imurointi hankalaa 

Varsi-imurilla imuroit näppärästi pienetkin tilat, portaat ja tasanteet. Johdoton laite on helppo kuljettaa kodin kaikkiin huoneisiin, sillä UltraPower-imuri painaa alle kolme kiloa. Se on vähän verrattuna perinteiseen imuriin, joka voi painaa jopa 10 kiloa.

Kodissa on erilaisia pintoja

Varsi-imuri ei juurikaan häviä tehokuudessa tai monipuolisuudessa keskitason imurille. Pieni teho sopii sileille pinnoille ja maksimiteho esimerkiksi matoille, joissa on koirankarvaa. Pyörivä harja kerää liat tehokkaasti kaikenlaisista pinnoista. Ultra-Powerin harja pysyy puhtaana BrushRollClean-toiminnolla, jonka suulakkeessa kiinni oleva terä leikkaa karvat, hiukset ja muun roskan pieniksi palasiksi, jotka imeytyvät rikkasäiliöön. Toiminnolla harja pysyy puhtaana ja hygieenisenä.

Imuri ei sovi sisustukseen

Varsi-imuri on usein tyylikkäämpi kuin perinteinen pölynimuri, jonka vuoksi sitä tarvitse piilottaa katseilta komeroon. Kun tyylikäs imuri on valmiiksi esillä, jokaisen perheenjäsenen tulee myös käytettyä sitä useammin.

Imuriin ei saa virtaa

Pienen tilan, kuten asuntovaunun ja veneen, imurointiin kannettava varsi-imuri on paras apuväline. Et tarvitse sähköliitäntää, vaan voit ottaa ladatun laitteen mukaan. Kevyen ja joustavan harjasuulakkeen ansiosta imurointi käy helposti. Jos siivottavaa on enemmän tai olet vaikkapa sähköttömällä mökillä pidemmän aikaa, UltraPoweriin on saatava lisävarusteena vara-akku kaksinkertaistaa imurointiajan.

Siivoukseen aikaa pari minuuttia

Tehokas varsi-imuri sopii ainoaksi imuriksi myös pieniin liiketiloihin, kuten hoitolaan tai studioon. Johdottomalla imurilla tilan saa nopeasti siistiksi ennen seuraavan asiakkaan saapumista.

Tehokas ja tyylikäs UltraPower

  • Kehittynyt akkutekniikka: Litium HD
  • Imurointiaika jopa 78 minuuttia
  • Enemmän imutehoa, nopeampi latausaika
  • Harjasuulakkeessa led-valot imuroinnin helpottamiseksi
  • Rikkasäiliö irrotetaan tyhjentämistä ja huuhtelemista varten, ei pölypussia
  • Patentoitu BrushRollClean pitää harjasuulakkeen puhtaana
Lue lisää UltraPowerin omaisuuksista 

Mainos Electrolux

Kommentit (2)

Ihan ensiksi pitää sanoa, että onpa raikkaan näköinen koti. Yleensä en suosi mitään sinertävää olohuoneessa, mutta tässä käy hyvin. Imuri olisi mitä parhain meille, kun on tehty olohuoneesta yhdelle lapselle huone, joten aika ahdasta on tavallisella imurilla. Hinta taitaa vaan olla tosi kova. Olisiko imurista kilpailua, niin olisi edes mahdollisuus voittaa?
11

Ihan ensiksi pitää sanoa, että onpa raikkaan näköinen koti. Yleensä en suosi mitään sinertävää olohuoneessa, mutta tässä käy hyvin. Imuri olisi mitä parhain meille, kun on tehty olohuoneesta yhdelle lapselle huone, joten aika ahdasta on tavallisella imurilla. Hinta taitaa vaan olla tosi kova. Olisiko imurista kilpailua, niin olisi edes mahdollisuus voittaa?
11

Miten lienee pölysuodatin? Hyvässä imurissa on Hepa-suodatin, mutta varsi-imurissa ei ole. Mistään ei saa tietoa siitä, kuinka paljon pölyä tulee puhallusilman mukana takaisin ilmaan?
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *