Mainos Yleinen 12.5.2017

Äänestä kaunein kakku ja voita 200 euron arvoinen leivontasetti!

Teksti: Yhteistyössä Martinex.
Leivonta on välinelaji! Innolla ja hyvillä raaka-aineilla saa ihania herkkuja aikaan, mutta todelliset jauhopeukalot arvostavat keittiössä laatua, käytännöllisyyttä, innovatiivisuutta ja esteettisyyttä.

 

Martinex leivontatarvike palkinto

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi 200 euron arvoinen leivontatarvikesetti! Palkinto sisältää valikoiman erilaisia leivontatarvikkeita käytännöllisistä vuoista suteihin, kaulimiin ja muotteihin – kaiken tarvittavan niin isojen kuin pientenkin leipurien onnistuneisiin leivontahetkiin. Martinexin huippulaadukas ja -tyylikäs leivontatuotesarja Iloleipuri tekee leipomisesta helppoa ja kotiarkeen sopivaa.

Äänestä kaunein kakku ja voita!

Osallistu kilpailuun äänestämällä oheisista Iloleipurin kakuista kauneinta! Vastaamalla kyselyymme voit voittaa itsellesi noin 200 euron arvoisen leivontatarvikesetin. Arvomme palkinnon kaikkien äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken.

Kampanja on voimassa 8.5.–5.6.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Tutustu Martinexin leivontatarvikevalikoimaan tarkemmin täällä!

1. Vadelma-mascarponekakku
2. Pähkinäinen omenapiiras
3. Karnevaali
4. Pistaasi-dripcake
5. Red Velvet -tiikerikakku
6. Kinuskisuolapähkinä-porkkanapiirakka

Kommentit (7)

Tuula Ei myöskään minun äänestys kenttäni toimi.Ykköstä mi äkin yritin äänestää.
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *