Mainos

Arki on aistien juhlaa

Viikonloppuna monella meistä on aikaa kokata kunnolla. Mutta entä jos saisit arkenakin nauttia ruoasta, joka maistuu yhtä hyvältä kuin huippukokin kokkaama?
1.10.2018 Teksti: AEG

Nyt se on mahdollista. Uusi AEG Mastery Range on maailman ensimmäinen täysin reagoiva mallisto ruoanlaittoon. Viimeisen päälle integroitu uunin, induktiolieden ja liesituulettimen kokonaisuus, joka tuntee, haistaa ja maistaa puolestasi.

Kun nämä aistit pelaavat täydellisesti yhteen, ruokaan tulee enemmän tuoksua, makua sekä sitä tunnetta, joka tekee annoksestasi unohtumattoman. AEG Mastery Range nostaa ruoanlaittosi uudelle tasolle. Samalla saat nauttia täysin käryttömästä kokkaamisesta.

AEG Mastery Range

  • tuo ruokaan enemmän tuoksua ja makua
  • säilyttää raaka-aineiden värin, tekstuurin ja ravinteet
  • tarjoaa valtavasti ruoanlaittomahdollisuuksia
  • näyttää upealta keittiössä kuin keittiössä

Lue lisää Mastery Range -mallistosta

Valitse itsellesi sopiva uuni

AEG Mastery Range -monitoimiuuni antaa monenlaisia mahdollisuuksia paistamiseen, paahtamiseen, höyryttämiseen ja grillaamiseen. Neljästä mallista löytyy tarpeisiisi sopivin.

AEG Mastery Range -monitoimiuuni

SteamBake-uunissa vesihöyryä syntyy juuri oikea määrä leivontaa varten. Näin taikina nousee muhkeammaksi ja pizzat, piirakat ja leivät paistuvat ihanan rapeiksi.

SteamCrisp-uunissa ruoka kypsyy täydellisen tasaisesti, säilyttää makunsa ja saa kauniin kullanruskean pinnan.

SteamBoost-uuni antaa valinnanvaraa. Täydellä höyryllä keität vaikkapa vihannekset ja riisin. Pienemmällä höyryllä uuni sopii ruoan lämmittämiseen.

SteamPro-uuni on kokkaamiseen hurahtaneen valinta. SousVide -toiminto kypsentää ruoan tyhjiössä alhaisessa lämpötilassa, jolloin ravinteet ja maut säilyvät täydellisesti.

Hyvän ruoan ei tarvitse odottaa viikonloppua. AEG Mastery Range antaa onnistumisen elämyksiä kiireen keskelläkin.

AEG Mastery Range -induktioliedellä kokkaaminen on todellinen nautinto. Täysin reaktiivinen liesitaso reagoi jokaiseen säätöösi ja mukautuu ruoanlaittotarpeisiisi. Hob2Hood-liesituuletin puolestaan käynnistyy itsestään heti käryä havaitessaan.

 

 

 

Lue myös