Sinkkuna viihtyvä Bea Toivonen on vastikään muuttanut Kruununhakaan.
Yleinen

Eronnut ex-missi Bea Toivonen: ”Voisin jonain päivänä palata yhteen Jessen kanssa”

Missikaunotar Bea Toivonen ei näe mahdottomana sitä, että hän palaisi vielä jonain päivänä yhteen yhden elämänsä rakkauden kanssa. Hän kertoo oppineensa itsestään sinkkuaikana paljon.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Tiia Ahjotuli

Vuoden 2014 Miss Suomi Bea Toivonen, 24, viihtyy sinkkuna. Hän erosi lontoolaismuusikko Jesse Smithistä viime syksynä, jolloin Bea muutti Lontoosta takaisin Suomeen.

He pitävät kuitenkin edelleen yhteyttä lähes päivittäin.

– Olemme hyvissä väleissä, ja Jesse tulee olemaan aina yksi elämäni isoista rakkauksista. Mutta aina rakkaus ei vain riitä. Kummankin elämäntilanteet, perhe ja eri kotimaat vaikuttavat suhteeseen.

– Voisin kuvitella, että joskus palaisimme yhteen. Puhuimme juuri siitä, että jos olisimme 10 vuotta vanhempia niin tilanne voisi olla toinen. Nyt yhteenpaluu ei kuitenkaan ole ajankohtaista, Bea pohti.

Bea on asettumassa Helsinkiin.

– Sain asunnon Krunikasta ja muutan kolmiosta yksiöön. Tavaran määrä kyllä jännittää, uuteen kotiin muuttava kaunotar kertoi.

Keskityn nyt itseeni

Bea Toivonen kertoo, että vaikka hän ei seurustelekaan, elämä tuntuu ihanalta.

– Olen päättänyt, että tämä on minun vuoteni. Keskityn nyt itseeni ja Jesse saa keskittyä musiikkiinsa. Luulen, että se on hyvä juttu, meikkaaja-maskeeraajana töitä tekevä Bea toteaa.

– On ihan mahtavaa huomata se, kuinka paljon oppii tuntemaan itseään, kun on yksin. Aiemmin oli pakko olla aina joku, jonka kanssa jutella. Nykyään puhelinkin jää helposti sivuun, jos olen yksin kotona. Otan aikaa itselleni, mikä on ihan mahtavaa.

Matkoja ja mahdollista sutinaa?

Romantiikkaa saattaa kuitenkin olla tiedossa keväällä.

– Edessä on ystäväni Krista Haapalaisen keväthäät New Yorkissa. Äitini kommentoi heti, että en varmaan enää tule takaisin sieltä, kun löydän sieltä jonkun. Otetaan nyt kuitenkin iisisti, mutta never say never! Onhan häissä aina romanttisuutta ilmassa. Kyllä asiat aina loksahtavat paikalleen jossain vaiheessa.

Bea muistutti myös äitinsä, vuoden 1985 Miss Suomi Marja Kinnusen rakastuneen uudelleen vielä kypsemmällä iällä. Bea ja hänen kaksi vuotta vanhempi isosiskonsa Anna-Sofia eli Fia ovat lapsia Marjan ja rallikuski Harri Toivosen avioliitosta. He erosivat vuoden 2012 alussa oltuaan naimisissa 25 vuotta.

Lue lisää:

Ex-missi Marja Kinnunen tyttärensä koulukiusaamisesta: ”En osannut tarttua Fian pahaan oloon”

Prinsessa Madeleine aviokriisihuhujen keskellä – myöntää nyt vaikeudet suhteen alussa

Uusi suhde tuo toivoa vakavasti sairaan Saija Varjuksen elämään: ”En ole yksineläjä”

Onko noloa? Palasin exän kanssa yhteen

 

X