Ilahduta ystävää: Lähetä hänelle Marabou Premium -suklaalevy

Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää ystävällesi ihana suklaatervehdys! Tarjoamme 500 Marabou Premium -suklaalevyä ja postitamme ne ilmiannetuille kotiin yhdessä Anna-lehden kera.

Mainos Ilahduta ystävää: Lähetä hänelle Marabou Premium -suklaalevy

Nyt sinulla on mahdollisuus lähettää ystävällesi ihana suklaatervehdys! Tarjoamme 500 Marabou Premium -suklaalevyä ja postitamme ne ilmiannetuille kotiin yhdessä Anna-lehden kera.

Haluatko muistaa läheistäsi tai kaipaako ystäväsi piristystä alkusyksyn päiviin? Osallistu arvontaan, jossa voit lähettää suklaatervehdyksen valitsemallesi läheiselle! Arvomme mukaan ilmoitetuille viisisataa herkullista Marabou Premium -suklaalevyä Anna-lehden kera.

Marabou Premiumin täyteläinen maku syntyy hienoimmista raaka-aineista. Suklaa valmistetaan tarkkaan valikoitujen kaakaolajikkeiden laadukkaista pavuista, mikä takaa ystävällesi ihanan makunautinnon.

Osallistu arvontaan ilmoittamalla ystäväsi yhteystiedot ja oma nimesi. Jos voitat, suklaalevy postitetaan ystäväsi kotiin ja sinut merkitään sen lähettäjäksi. Huom! Jos ystäväsi asuu kerrostalossa ja omistaa lemmikkieläimiä, huomioithan sen että voi olla parempi vaihtoehto tilata suklaata sisältävä paketti omaan kotiosoitteeseesi ja toimittaa yllätys perille itse.

Kilpailu päättyy 24.8.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Tilaa Annan uutiskirje

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kommentit

Toivottavasti tyttäreni saa viihdyttävän lehden ja maukkaan suklaalevyn arvonnastanne! 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *