Mainos: Sunflair
Mainos

Kolme uimapukua eri tarkoituksiin – valitse oma suosikkisi ja voita

Yksi uimapuku soveltuu paremmin kuntouintiin, toinen rantapeleihin ja kolmas vaikkapa kesäiltojen uintiressuille. Katso upeat kuvat ja voita uima-asu itsellesi!
Teksti: Sunflair

Liikunta -ja hyvinvointiaiheista Endorfiinikoukussa-blogia kirjoittava Elina Hovinen, 39, testasi kolmea erilaista Sunflair-uimapukua.

– Sunflair on huomioinut uimapukujen suunnittelussa erilaiset vartalotyypit ja uima-asujen kokovalikoima on myös hyvin laaja. Uimapukujen koko valikoidaan ympäryskoon 36–56 (vastaa vaatekokoa) ja kuppikoon A–H mukaan. Sunflairin valikoimissa on uima-asuja myös rintaproteesia käyttäville sekä uimapukuja, jotka tukevat keskivartaloa, uimapukuihin tarkkaan tutustunut Elina vinkkaa.

Sporttinen Elina kertoo omista uimapukuvalinnoistaan:

– Valitsin kolme kokouimapukua, joissa kaikissa on kevyt tuki rintojen kohdalla. Minulle oikea uimapukukoko on B38. Se on sama koko, jota käytän muussakin pukeutumisessa, Elina kertoo.

Sporttinen uimapuku kuntouintiin

Kuntouintiin Elina valitsi uimapuvun, joka on suunniteltu kestämään klooria ja materiaali on kevyttä ja se kuivuu todella nopeasti.

– Yleensä halliuimapuvuissa ei ole minkäänlaista tukea. Pidän siitä, että tässä uimapuvussa on pieni vahvike rintojen kohdalla, Elina kehuu.

Uimahallipuku 22210, koot: B–D 38–52, E 40–46, materiaali: 100 % polyester, hinta: noin 89 euroa

Edustava uimapuku moneen tilanteeseen

Kesäiltojen uintireissuihin Elina valitsi tyylikkään tummansinisen uimapuvun, jossa on merihenkiset yksityiskohdat. Uima-asun olkaimia saa säädettyä ja uima-asun etupuolella oleva rypytys mahdollistaa paremman istuvuuden.

– Tämä uimapuku on kuin tehty purjehdusreissujen iltauinneille. Tässä uima-asussa kehtaa lähteä hienompaankin kylpylään, sitten kun niiden aika taas on. Uimapuvun kangas on napakka ja uimapuku istuu päällä todella hyvin, Elina kuvailee.

Tummansininen uimapuku 22067, koot: B–D 38–50, E–F 38–48, G 38–46, materiaali: 72 % PA microf, 29 % EL Lycra, Xtra life, hinta: noin 110 euroa

Näyttävä uima-asu rantapeleihin

Rantapeleihin Elina valitsi värikkään trooppisen uima-asun. Myös tässä uima-asussa on edessä rypytys, joka takaa uima-asulle paremman istuvuuden monenlaisille vartaloille.

Tässä uimapukumallissa on kokoja myös hiukan pienemmille naisille. Uimapuku on selästä avoin.

– En malta odottaa kesää. Tämä näyttää niin hyvältä sitten, kun on vähän ruskettunut. Ja pelkkä uimapuvun kuosi tuo kesäfiiliksen, Elina nauraa.

Uimapuvun hyvä istuvuus mahdollistaa sen, että uima-asu päällä todella uskaltaa huoletta pelata vaikkapa rantalentopalloa.

– Tästä uimapuvusta tuli suosikkini. Rakastan näitä värejä ja istuvuus on täydellinen, Elina iloitsee.

Trooppinen uikkari 22289, koot: B–C 36–50, D–E 36–48, materiaali: 80 % polyamide, 20 % EL Lycra, Xtra life, hinta: noin 116 euroa

Osallistu kilpailuun ja voita uima-asu!

Mikä uimapuvuista on sinun suosikkisi? Äänestä ja voit voittaa uima-asun itsellesi. Osallistujien kesken arvotaan kaksi uimapukua (yhden uimapuvun arvo on noin 100 €). Arvontaan voit osallistua 5.7.2020 asti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Osallistumalla arvontaan hyväksyt arvonnan säännöt. Lue arvonnan säännöt tästä!

X