Mainos: Yhteistyössä Lotus
Lyömätön vinkki mökkivessaan
Lotus Kostea WC-paperi helpottaa retkeillessä ja mökillä.
Mainos

Mitä WC-käynnin aikana voikaan tehdä: somen selaaminen, ripsivärin levittäminen, ristikon täyttäminen…

WC-pöntöllä tehdään muutakin kun toimitetaan tavanomaiset tarpeet. Lotus Kostea WC-paperi tekee käynnistä miellyttävämmän.
Teksti: Yhteistyössä Lotus

Moni Lotuksen testiryhmän vastaajista ei tee WC-käynnin aikana muuta kuin toilettiin toimittamaan tulleensa asiat, mutta osa on ottanut myös tavaksi käyttää aikansa pöntöllä hyödyksi. Yksi neljästä Lotuksen kyselyyn vastanneesta käyttää WC-käynnin aikana puhelinta – joskaan kukaan ei myöntänyt soittavansa puheluita pöntöltä. Pieni osa vastaajista käyttää pöntöllä viettämänsä ajan lukien, tehden ristikoita ja jopa ripsiväriä levittäen.

WC:ssä vietetty aika aiheuttaa närää perheissä. Monet kyselyyn vastanneista ilmoittivat ärsytyksen aiheeksi nimenomaan liian pitkälliset oleilut toiletissa. Vessareissua helpottaa ja nopeuttaa uusi Lotus Kostea WC-paperi, jonka testiryhmäläiset kokivat korvaavan käsisuihkun – erityisesti kodin ulkopuolella.

Miellyttävämpi ja helpompi WC-käynti

Kostea WC-paperi tekee WC-käynnistä muutenkin miellyttävämmän. 94 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että tuote puhdisti hyvin tai erittäin hyvin. Suurin osa kuvaili iholle jäävää tunnetta tuotteen käyttämisen jälkeen puhtaaksi ja raikkaaksi.

– Olo oli puhdas ja helpottunut, kaikki oli niin helppoa ja yksinkertaista. Iho oli puhdas, eikä tuote ärsyttänyt ihoa käytön aikana.

”Raikas ja puhdas olo, kuin olisi pikaisesti huuhtaissut suihkulla. Ei jäänyt liian märkä olo, vaan paperi oli sopivan kostea.”

– Miellyttävä käyttää ja ehdottomasti jäi raikkaampi ja puhtaampi olo käytön jälkeen kuin pelkällä kuivalla paperilla pyyhkiminen. Tavallinen kostauspyyhe olisi tähän tarkoitukseen liian kostea, pitäisi taas sitten kuivalla paperilla kuivata. Tämä oli juuri sopivan kostea.

– Oiva täydentäjä tavalliselle WC-paperille ja tästä tulee ainakin meidän vessan vakiovaruste. Nopeasti raikas ja puhdas olo.

Lasten mieleen ja tarpeellinen koiranomistajille

Lotus Kostea WC-paperi on myös lasten mieleen. Suurin osa testaajista oli perheellisiä, jotka antoivat myös lasten kokeilla uutta tuotteita. Ja koettiinpa tuote tarpeelliseksi jopa koirallekin.

– Lapsi ei osaa vielä puhua, mutta hän selvästi tykkäsi tuotteesta. Hän nimittäin halusi välillä että pyyhitään, vaikka minä kävin vessassa, ei hän!

– Lapset olivat innoissaan! Normaalisti kakkoshädän sattuessa suoritamme vesipesun. Nyt olikin vaihteluna ja tulevaisuudessa erittäin hyvänä vaihtoehtona kosteuspyyhe. Myös viiden kuukauden ikäinen vauvamme pääsi testaaman ja hänen vauvanihonsa ei ollut moksiskaan.

”Lapset eivät käytä enää muuta kuin kosteaa paperia eli pitivät todella paljon!”

– Huomasin myös todella käyttökelpoiseksi muissakin tilanteissa, mm. koiran takapuolta pyyhkiessä.

Lotus Kostea WC-paperi

Kostea WC-paperi pelastaa monet tilanteet

Tuotetta kehuttiin erityisen näppäräksi mökillä, matkoilla, retkillä ja festareilla. Myös kuukautisten aikaan ja vatsavaivojen yllättäessä Kostea WC-paperia kuvailtiin oivalliseksi. Se koettiin hellävaraiseksi myös pukamille. Lotus Kostea WC-paperin voi myös huuhtoa alas pöntöstä, joten sen hävittäminen koettiin myös helpoksi.

– Mies oli myös tyytyväinen tuotteeseen, helpottaa kovasti käyntiä mökin käymälässä, joka on pihan perällä. Tuotteella on helppo viimeistellä pyyhkiminen siististi.

”Tuote oli hygieeninen, miellyttävä käyttää ja helppo ottaa mukaan. Pieni pakkaus käsilaukussa pelasti päivän monessa tilanteessa.”

– Käyttökokemus oli parhaimmillaan Rooman-matkalla. Vessoissa paperin laatu vaihteli ja paperi saattoi olla loppunut, jolloin joutui etsimään paperinenäliinoja laukusta. Oma pakkaus kosteaa vessapaperia oli tosi hyödyllinen.

– Mökkiolosuhteissa ja etelänlomalla erinomainen tuote, kun hygienian taso ei yhtä hyvä kuin kotioloissa. Kuukautisten aikaan kassissa on kätevä olla pienempi pakkaus käytettäväksi esimerkiksi töissä ja harrastuksissa.

– Itselläni vaivana ovat haavaumat ja pukamat ja tämä tuote sopi täydellisesti herkkään ahteriin. Haavaumat ei vuotaneet kun käytin tätä tuotetta.

– Helpottaa arjen kiireessä, kun mahdollisuutta peseytymiseen matkatyössä ei joka kerta ole.

Lotus Kostea WC-paperin testiryhmäläisten mielipiteet:

  • 76 % vastaajista koki, että tuote täytti odotukset hyvin tai erittäin hyvin.
  • 94 % oli sitä mieltä, että tuote puhdisti hyvin tai erittäin hyvin,
  • 86 % suosittelisi tuotetta ystävälleen.
  • 92 % aikoo käyttää tuotetta jatkossakin.X