Mainos Yleinen

Neljä syytä syödä Kaura Prota – kolesteroli, lihakset, luusto ja vatsa

Sydän- ja verisuonitaudit ovat suomalaisten suuri vitsaus. Niiden aiheuttajiin lukeutuvaa veren korkeaa kolesterolipitoisuutta voi hoitaa terveellisellä ja kuitupitoisella ruokavaliolla.
16.11.2017 Teksti: Yhteistyössä Kaura Pro

Beetaglukaani alentaa kolesterolia ja tästä tuotteesta sitä saa

Kotimainen Kaura Pro on terveysruokien aatelia. Sen sisältämät kaura, heraproteiini ja kuidut edistävät kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointia. Maun kruunaa kotimainen mustikka, jonka hyvät vaikutukset ovat moninaiset. Kaura Pro sisältää nimensä mukaisesti runsaasti kotimaista kauraa, jonka sisältämä beetaglukaani on sydämelle ja verenkierrolle hyväksi.

Beetaglukaani edistää sydänterveyttä

Beetaglukaanin on tutkitusti todettu alentavan kolesterolia. Beetaglukaani on veteen liukeneva ravintokuitu, joka muodostaa suolistossa veden kanssa hyytelömäisen geelin. Muodostunut geelimäinen aines estää ruoassa olevaa kolesterolia imeytymästä elimistöön. Beetaglukaanin terveysvaikutus saadaan nauttimalla sitä 3 g vuorokaudessa. Beetaglukaani myös tasapainottaa veren sokeritasojen heilahteluja hidastamalla glukoosin imeytymistä.

KauraPro hellii myös vatsaa

Kaura hellii vatsaa

Kaura Pro hellii myös vatsaa. Kun beetaglukaanin muodostama geelimassa liikkuu ruoansulatuksen läpi, se muodostaa vatsalaukkuun ja ohutsuoleen suojaavan kalvon.
Kaura edistää ruoansulatusta. Liukenemattomat kuidut ehkäisevät hyvin ummetusta, sillä ne nopeuttavat ruokamassan kulkua suolistossa. Kuidut tasapainottavat myös vatsan happoisuutta. Kaura on viljojen ykkönen, sillä se sisältää tasapainoisessa suhteessa proteiinia, hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja ja rasvaa. Erittäin hyvänä energianlähteenä kaura pitää kylläisyyden tunteen pitkään ja vähentää samalla jatkuvaa napostelua. Siinä on runsaasti lysiini-aminohappoa, jolla on merkittävä rooli luustolle tärkeässä kalsium-aineenvaihdunnassa sekä lihasten kehittymisessä.

Heraproteiini vahvistaa lihaksistoa ja luustoa

Kauran lisäksi lihasten hyvinvoinnista huolehtii Kaura Pron sisältämä hyvin imeytyvä heraproteiini, jonka aminohappokoostumus on tunnetuista ruoka-aineista paras. Se sisältää runsaasti välttämättömiä aminohappoja, jotka imeytyvät nopeasti ja ovat tehokkaasti lihasten käytössä.

Proteiini on tärkeä kehon kudoksille ja välttämätön rakennusaine lihaksille ja luustolle. Iän myötä, lihasmassan alkaessa vähentyä ja proteiinin hyväksikäytön heikentyessä, korostuu riittävä proteiinin saanti jokaisella aterialla

Ennen liikuntaa nautittu heraproteiini tarjoaa lihasten käyttöön välttämättömiä aminohappoja sekä hillitsee lihasmassan vähentymistä. Liikunnan jälkeen nopeasti imeytyvä heraproteiini edistää lihasten palautumista.

Maku aidoista kotimaisista mustikoista

Kaura Pro sisältää myös kotimaista mustikkaa. Antioksidanttisten yhdisteiden lisäksi mustikka sisältää C- ja E-vitamiineja, ja lisäksi muun muassa sinkkiä, magnesiumia, kaliumia, sekä useita B-ryhmän vitamiineja. Kuitupitoinen mustikka sisältää verensokerin sääntelyyn vaikuttavia antioksidanttisia polyfenoleja. Mustikan siemenet sisältävät myös elimistölle hyödyllisiä rasvahappoja.

Voimaruoan uutuustuote, Kaura Pro, sisältää sataprosenttisesti suomalaisilla pelloilla kasvanutta kauraa, kotimaista mustikkaa ja proteiinia, jonka raaka-aineena on Pohjanmaalla juuston valmistuksen yhteydessä eroteltu hera.

Kokeile Kaura Pro -valmistetta aamupuuron, välipalajogurtin, viilin tai rahkan joukossa tai tee siitä marjojen ja maidon kanssa maistuva smoothie.

Kaura Pron löydät:

  • ruokakauppojen proteiini- tai välipalatuotehyllystä
  • tavaratalojen terveystuoteosastoilta
  • luontaistuotekaupoista

Lue lisää Kaura Pron voimaruoasta!

Kommentit (3)

Kiinnostaisi kokeilla

12
4

Minulla on ollut vaikea haavainen ja tulehtunut paksusuoli 2012. Kyllä ruokavalio ja useimpien hedelmien valikko on aika lyhyt. Kaikki joissa on iso ”siemen” sisällä ovat kiellettyjä esim. MANGO. Meloneissa vain kahta suositellaan. Mustikoita olen yrittänyt Mustikoita poimia itse Kaurapuuron seuraksi. Reflux-sairaudella on omat kieltonsa. Olen 76 vuotias mummo monisairauksien kanssa väsynyt!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *