Mainos Yleinen

Nivea Micellar -testiryhmän kokemuksia: paras puhdistusvesi, jota olen kokeillut – 96% suosittelisi

Kauniin ihon salaisuus on huolellinen ja hellävarainen hoito, joka lähtee puhdistuksesta. Nivea 3-in-1 Micellar -tuotteita testanneista yli 90 prosenttia käyttäisi tuotetta uudestaan. Misellit puhdistavat ihon hellävaraisesti ja jättävät ihon raikkaan oloiseksi.
1.9.2017 Teksti: Yhteistyössä Nivea

Vaikka ei käyttäisikään meikkiä, iho kannattaa puhdistaa, jotta iho pääsee hengittämään ja uudistumaan, mikä auttaa taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Myös esimerkiksi kosteusvoiteen vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään puhtaaseen ihoon paremmin. Kylminä vuodenaikoina meillä monella iho kuivuu ja myös voi muuttua paljon herkemmäksi kuin kesällä, jolloin myös puhdistus kannattaa vaihtaa hellävaraiseen tuotteeseen.

Nivea on tuonut kauppoihin kaksi puhdistustuotetta, jotka perustuvat epäpuhtauksia ja talia sitoviin, magneetin lailla likaa itseensä sitoviin miselleihin. Nivea 3-in-1 Micellar -puhdistusnestettä ja -liinoja testanneesta ryhmästä yli 96 % suosittelisi tuotetta ystävälleen.

Nivea micellar water

”Paras puhdistusvesi mitä olen kokeillut!”

Nivea 3-in-1 Micellar -puhdistustuotteiden sisältämät misellit puhdistavat ihon ilman rasvaista tunnetta tai kuivattamista. Nivea 3-in1 Micellar Cleansing Water -puhdistusnestettä testanneet kertovat tuotteen jättäneen raikkaan ja heleän tunteen iholle. Tuote ei jätä testiryhmän mukaan kalvomaista tunnetta iholle.

”Tuotteen käytön jälkeen iho tuntui pehmeältä ja erityisesti puhtaalta ja raikkaalta. Usein tämän tyylisten tuotteiden käytön jälkeen iho on edelleen tunkkaisen oloinen ja tekee mieli pestä vielä perään vedellä. Kyseinen puhdistusneste kuitenkin ylitti odotukseni”, kertoo puhdistusnestettä testannut Marjo.

Nivea 3-in-1 puhdistusvesi on hellävarainen ja tehokas puhdistaja, sillä sitä ei tarvitse testaajien mukaan hangata. Vaikka jotkut testaajat raportoivat, että etenkin silmämeikki saattaa tarvita toisen pyyhintäkerran, puhdistusnestettä testannut Jossu oli tyytyväinen:

”Poistaa silmämeikin sekä BB-voiteen todella helposti ilman hinkkaamista. Ei kirvele silmissä eikä iholla eikä iho myöskään punoita käytön jälkeen. Väitän parhaaksi kasvojen puhdistusvedeksi sekä meikinpoistoaineeksi mitä itse olen kokeillut!”

Kaikki testaajat puhdistavat myös meikitöntä ihoa, ja sen merkitys konkretisoitui Minnalle ja Amalialle testin aikana. Näin he kertovat:

”Iholta lähti yllättävän paljon likaa, vaikka en ollut meikkiä käyttänyt.”

”Tuotteessa parasta oli se, että se puhdistaa meikin ja lian pois kasvoilta hyvin, myös meikittöminä päivinä.”

Nivea Micellar cleansing wipes

”Helpot ja nopeat puhdistusliinat”

Nivea Micellar -puhdistusliinat ovat puhdistusnesteen tavoin hellävarainen ja kuivattamaton vaihtoehto ihon puhdistukseen. Suurin osa testiryhmäläisistä kertoo Nivea 3-in-1 Micellar Wipes -puhdistusliinojen täyttäneen odotukset hyvin tai erittäin hyvin. Ne ovat kätevä puhdistustuote matkalla, sillä et tarvitse niiden lisäksi vettä tai vanua.

Helppokäyttöisyyden lisäksi hellävaraisuus saa kiitosta tuotetta testanneelta Lindalta: ”Se on tehokas, muttei kuitenkaan ärsytä ihoa. Lisäksi liinat olivat kätevät näin lomareissuilla, kun ei välttämättä ole mahdollista päästä kasvoja oikein pesemään vedellä.”

”Raikas, puhdistunut, kostutettu. Ei kiristä, ei kuitenkaan myöskään kiillä”, puhdistusliinoja testannut Terhi kuvaa tunnetta iholla tuotteen käytön jälkeen.

Tehokkaasti puhdistavat misellit sopivat myös rasvaisen ihon puhdistukseen: ”Tuote oli minulle tehokas, rasvaisen ihoni takia liinojen putsauksen tehokkuus oli 4/5. Iholle jäi miellyttävä olo tuotteen käytön jälkeen”, Krista kertoo.

Sannan mukaan liinat pitävät epäpuhtaudet poissa: ”Yllätyin positiivisesti! Liinat olivat hellävaraisia, mutta tehokkaita. Arkimeikin sai puhdistettua yhdellä liinalla. Muita tuotteita en käyttänyt kokeilun aikana. Epäpuhtaudet ja näpyt pysyivät poissa. Sopivat hyvin herkälle iholleni. Todella helppoa ja nopeaa!”

Nivea Micellar -testiryhmäläisten mielipiteet

96 % testaajista suosittelisi tuotetta ystävälleen

91 % käyttäisi testaamansa Nivea Micellar -tuotetta jatkossakin

78 % mukaan tuote tuntui tehokkaalta tai erittäin tehokkaalta

23:sta testaajasta 22 oli sitä mieltä, että tuote ei jätä iholle rasvaisen tuntuista kalvoa

Kaikkien testaajien mukaan tuote poistaa iholta lian ja meikin vähintäänkin melko hyvin, ja vähintäänkin hyvin 17 mielestä.

87 % kertoo tuotteen täyttäneen heidän odotuksensa hyvin tai erittäin hyvin


Voita Nivean tuotepaketti

Kilpailu on päättynyt!

Vastaa kyselyyn ja voita Nivean tuotepaketti! Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken kolme Nivean tuotepakettia. Yksi tuotepaketti sisältää Gentle Caring Micellar Water -puhdistusveden (200 ml, kuivalle iholle), Cellular Perfect Skin -päivävoiteen sekä ihanan meikkipussukan. Palkinnon arvo on 25 euroa. Kampanja on voimassa 1.9.–29.9.2017.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *