Mainos Mainos

Nuorekas iho ja vähemmän ryppyjä – ihon vanhenemista on mahdollista hidastaa

Hae mukaan testiryhmään ja voita ihoanalyysi sekä Oslo Skin Labin The Solution -kollageenituotteita.
20.11.2017 Teksti: Yhteistyössä Oslo Skin Lab

Kaunis iho ei vaadi valtavia panostuksia, kun valitset oikeat keinot ja tuotteet. Tärkeintä on kiireessäkin pitää kiinni kauneudenhoidon peruspilareista: ihon puhdistuksesta ja kosteutuksesta. Lisäksi ihon kollageenipitoisuuteen on mahdollista vaikuttaa nauttimalla kollageenivalmistetta sisäisesti.

Kollageeni on proteiini ja se voidaan pilkkoa pienempiin, kollageenipeptideiksi kutsuttuihin osiin entsyymien avulla. Iho pystyy kuitenkin hyödyntämään ainoastaan tietynlaisia ja tietynmittaisia kollageenipeptidejä. Kaikki kollageeni ei siis auta ryppyjen silottamiseen. Oslo Skin Labin The Solution®- kollageenijauhe sisältää kliinisesti tutkittua kollageenia (Verisol®), jossa kollageenipeptidit ovat pituudeltaan optimaalisia ihon hyödynnettäväksi. The Solution®-jauhe nautitaan juomaan tai ruokaan sekoitettuna ja se kulkee helposti mukana kätevissä annospakkauksissa.

                                        Kokeile kollageenin tehoa puoleen hintaan!

Kollageenilla on paljon hyödyllisiä vaikutuksia!

The Solution® -tuotteen sisältämällä kollageenilla tehdyt tutkimukset osoittivat ryppyjen syvyyden merkittävää vähenemistä neljän viikon käytön jälkeen. Muutos oli vieläkin huomattavampi tutkimuksen päättyessä kahdeksan viikon käytön jälkeen. Tutkimus on julkaistu useissa lääketieteen aikakauslehdissä. Lisätietoja tutkimuksesta voit lukea täältä.

 

The Solution Anti-wrinkle® -kollageeni:

• Tehoaa kaikkialla ihossa, kasvoissa ja vartalossa

• Vähentää selluliittia

• Ei haittavaikutuksia tai lisäaineita

• Mauton jauhe lisätään mihin tahansa ruokaan tai juomaan

• Yksi annospussi vuorokaudessa riittää

Nosta päivittäinen ihonhoitorutiinisi aivan uudelle tasolle ja taistele ryppyjä vastaan sisältäpäin. Kokeile nyt puoleen hintaan!

Myös useat tuotetta kokeilleet suomalaisbloggaajat ovat yllättyneet The Solution®-kollageenin vaikutuksista, muun muassa kauneuden asiantuntijat ”Muotikuiskaaja” ja ”Miikkulaisen” blogien takana.

 

Osallistu Oslo Skin Labin testiryhmään – saat  ilmaisen ihoanalyysin ja tuotteet

Hae mukaan Oslo Skin Labin testiryhmään! Valitsemme parhaiden vastausten perusteella viisi henkilöä, jotka saavat Oslo Skin Lab The Solution Anti-wrinkle -kollageenituotteita 8 viikon ajalle sekä ilmaiset ihoanalyysit testijakson alkuun ja loppuun. Hakuaika päättyy 29.12.2017.

Toivomme että mukaan valitut ovat valmiita kertomaan käyttökokemuksestaan tuotteen parissa ja luovuttamaan kuvat ja tulokset ihoanalyysistään Oslo Skin Labin käyttöön. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi