Mainos Yleinen

Päivitä tyylisi syksyyn – 7 tärkeintä trendiä

Syksyn tullen siirrytään kevyistä pastelleista tummanpuhuviin, mausteisen lämpimiin sävyihin. Värikkäiden vaatteiden pesussa on toisinaan haasteita, mutta oikeilla pesuohjeilla saat värit hehkumaan.
20.8.2018 Teksti: Yhteistyössä Bio Luvil

Talvikauden trendikartalta löytyy jokaiselle jotakin: boheemi pukeutuja nauttii rohkeista kukka- ja eläinkuoseista ja sporttityylin nimeen vannova innostuu futuristisesta tyylistä. Älä unohda väriä! Hillityn tyylikäs taas kokeilee klassista ruutukuosia ja retroilija vakosamettia. Listasimme seitsemän tärkeintä trendiä syksylle.

Kukkakuosit

H&M 49,99 €

Näyttäviin kukkakuoseihin voidaan nyt vuorautua pelottomasti päästä varpaisiin. Ajankohtainen kukallinen kuosi on suurta ja runsasta, värisävyt syviä ja rohkeita.

Vakosametti

Cubus 24,95 €

60- ja 70-luvun vivahteet erottuvat nyt entistäkin selvemmin leveissä lahkeissa ja hihoissa sekä vakosametissa ja retroissa värisävyissä. Terrakotta on hyvin ajankohtainen.

Futurismi

Unisa 139,9 €

Väreistä hopea ja materiaaleista läpinäkyvä muovi ovat nyt etenkin sporttisempaan tyyliin panostavien suosiossa.

Näin peset värikkäitä vaatteita:

  • Lajittele pyykki pesulämpötilan, värin ja materiaalin mukaan. Pese kirjopyykki erillään mustasta ja valkoisesta.
  • Pese värilliset vaatteet nurinpäin. Huomaa, että voimakasväriset kankaat saattavat päästää väriä muutaman ensimmäisen pesun aikana.
  • Pese kirjopyykki 40 tai 60 asteessa, sillä värit eivät yleensä kestä kuumempaa lämpötilaa. Noudata vaatteen omaa pesuohjetta, sillä sekä liian korkea että alhainen lämpötila voivat tehdä vaatteelle hallaa.
  • Käytä värikkäille vaatteille niille tarkoitettua pesuainetta, kuten Bio Luvil Coloria tai hajusteetonta Bio Luvil Sensitive Coloria. Valkaisuaineellinen pyykinpesuaine haalistaa väripyykkiä säännöllisesti käytettynä.
  • Harkitse, käytätkö jauhemaista vai nestemäistä pesuainetta. Nestemäinen pesuaine liukenee veteen nopeasti, jolloin pesuaine ehtii tekemään työnsä kunnolla. Valitse neste, jos peset 30-40 asteessa, sillä se pesee ja huuhtoutuu hyvin myös matalammissa pesulämpötiloissa. Bio Luvil Color -pyykinpesunesteen sisältämä teknologia irrottaa nukkaa ja kirkastaa värejä.
  • Pese myös herkät vaatteet, kuten pitsi, silkki, villa sekä kaikki, joiden pesumerkinnöissä suositellaan käsinpesua nestemäisellä pyykinpesuaineella. Villalle ja silkille suositellaan pesuainetta, jossa ei ole entsyymejä esimerkiksi Bio Luvil Wool & Silk pyykinpesunestettä.
  • Pese keinokuidut mielellään erillään luonnonkuiduista, sillä ne sähköistyvät helposti ja keräävät muista vaatteista irtoavaa nukkaa.

Oversize

Ellos 89,95 €

Erityisesti yläosissa saa olla kunnolla kokoa! Muhkeat toppatakit lämmittävät mukavasti talvella.

Eläinkuosit

Ellos 39,95 €

Klassinen mutta rohkea leopardikuosi himottaa nyt hillitympääkin pukeutujaa. Pilkkujen kanssa muu asu kannattaa pitää simppelinä.

Ruudut

Cubus 69,95 €

Klassinen harmaa ruutukuosi on trendikkäimpien ostoslistalla juuri nyt, mutta myös värikkäämmät tartaanit jatkavat muodin aallonharjalla.

Silkkihelmat

Gina Tricot 29,95 €

Leveähelmainen ja midimittainen silkkihame on eittämättä syksyn halutuimpien vaatekappaleiden joukossa. Siro hame puetaan mieluiten ylisuuren ja pehmoisen neuleen kanssa. Silkkiä edullisempi trendihame on kiiltävää polyesteriä.

Muotitiedustelut: Cubus www.cubus.com/fi, Ellos 010 191 313, Gina Tricot www.ginatricot.fi, Unisa: info@uniscandinavia.com, www.unisa.com

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu vastaamalla kysymykseen ja voita vuoden pesuaineet! Paketti sisältää 16 kappaletta Bio Luvil -pesuainetta ja 6 kappaletta Comfort- huuhteluainetta, arvo noin 65 euroa.

Palkinto arvotaan kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken. Kilpailu päättyy 30.9.2018. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Kommentit

Bioluviul on tehokas ja laadukas pesuaine ja olenkin käyttänyt lähes poikkeuksetta sitä vuosikymmeniä.

Kommentit

Mökillä on kone, jossa toivotaan käytettävän pulveripesuainetta ja kaupungissa voin käyttää nestemäistä.

Toivottavasti voitan, koska käytän em. pesuainetta

Bioluviul on tehokas ja laadukas pesuaine ja olenkin käyttänyt lähes poikkeuksetta sitä vuosikymmeniä.

Aiheena bioluvil pesupulveri.äly hyvää kirkkaus ja värit pysyvät parhaiten kuosissa ja hyvän tuoksuinen.kyllä voitan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *