Mainos: Felina
Kuvitus kuva - Seksikkäänä treffeille vai skarppina töihin? Sopivat alusvaatteet eri tilanteisiin – osallistu myös arvontaan!
mainos | Felina

Seksikkäänä treffeille vai skarppina töihin? Sopivat alusvaatteet eri tilanteisiin – osallistu myös arvontaan!

Teksti: Felina

Tunnelmaan sopivat alusvaatteet luovat tyylin. Tutustu upeimpiin alusasutrendeihin ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa oman Felina-alusasusetin.

Valitsetko vaatteesi jo etukäteen illalla vai fiiliksen perusteella aamuisin? Onko olosi pirteä ja iloinen? Ehkä valitset yllesi jonkin värikkään asun. Tunnetko itsesi voittamattomaksi? Saatat haluta pukeutua skarppiin jakkupukuun. Vai tahdotko rentoutua ja rauhoittua? Valitset varmasti rennot vaatteet, jotka eivät purista mistään.

Myös alusvaatteet kannattaa valita tunnelman ja tilanteen mukaan. Ne voivat vaikuttaa ratkaisevastikin siihen, tunnetko itsesi esimerkiksi itsevarmaksi, rentoutuneeksi, viehättäväksi tai tehokkaaksi.

Valitsimme Felinan trendikkäiden alusvaatteiden joukosta sopivat erilaisiin tilanteisiin.

Eleganttina arjessa

Tavallisessa arjessa kaipaa alusvaatteiltaan paitsi tukea ja käyttömukavuutta myös loistokkuutta. Upeat alusvaatteet ovat arjen luksusta.

Felina Serenada -setissä on näyttävä ornamentaalinen brodeeraus sekä herkän kaunis lilan sävy. Kaarituellisessa liivissä on käytetty kolmen palan kupin mallia, joka antaa tuen isollekin povelle.

Seksikkäänä treffeille

Treffeillä haluaa tietysti tuntea olonsa ennen muuta seksikkääksi. Olo on itsevarmempi, kun yllä on se viehättävin alusvaatesetti.
Punainen on tunnetusti intohimon väri, joten se sopii täydellisesti treffeille valittavaan alusasuun. Viehkeä pitsi ja sulokkaat kukkabrodeeraukset täydentävät lookin.

Felina Choice -sarjan kukkakuvioinen brodeeraus tuo kevyen ilmeen alusasuun, mutta kaarituet ja jämäkkä rakenne antavat hyvän tuen. Liivit sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Skarppina töihin

Töissä alusvaatteilta vaaditaan erityisesti toimivuutta ja tukea eikä välttämättä niinkään pitsiä ja toppausta. Ryhdikkäät alusvaatteet tuovat omaan oloonkin ryhtiä päivän kiireissä, myös etäpalavereissa kotitoimistolla!

Felina Joy Print -setti sopii niin toimistolle kuin vapaa-aikaan. Kaariliivit ovat samalla mukavat että tukevat.

Rennosti vapaa-ajalla

Vapaa-ajalla on entistäkin tärkeämpää, ettei mistään kiristä tai purista. Ei ole tarvetta hienostella vaan tukevat, huomaamattomat liivit ajavat täydellisesti asiansa rennon t-paidan alla.

Conturelle Solid on memory foam -materiaalista tehty liivi, joka mukautuu rinnan muotoon ihon lämmön vaikutuksesta. Täydellinen valinta silloin, kun kaipaat simppeleitä perusliivejä.

Felina Pure Balance tuo todellista mukavuutta arkeen: pehmeä spacer-materiaali on kevyt ja hengittävä ja olkaimet ovat pehmustetut ja leveät. Tämä liivi päällä on kuin ei olisi liiviä lainkaan! Liivin materiaali poistaa kosteuden iholta ja tämä liivi onkin erinomainen vaikka kävelylenkillä.

Säihkyvänä juhlaan

Juhla-asu vaatii usein alusvaatteilta enemmän. Muotoileva alusvaate saa kevyen silkkimekon laskeutumaan entistä kauniimmin. Eikä muotoilevuuden pidä tarkoittaa kauneudesta tinkimistä.

Conturelle Silhouette -sarjan alusvaatteet ovat näyttävämpiä ja seksikkäämpiä kuin muotoilevat alusvaatteet yleensä. Spacer-liivissä on matalampi decolté ja sen olkaimet saa takaa ristiin, mikäli juhlamekko niin vaatii.

Provence-sarjassa on kaksi liiviä: mustaa, matalampaa ja avoimemman decoltén liiviä valmistetaan F-kuppiin asti ja punaista, täyden kupin liiviä valmistetaan I-kuppiin. Pitsi on näissä liiveissä näyttävämpää.

Mukavasti kotona

Kotona vietetään yhä enemmän aikaa. Kodin rauhassa alusvaatteilta kaipaa ennen kaikkea pehmeyttä ja mukavuutta, jolloin miellyttävä puuvilla on hyvä valinta.

Conturelle Idealist -sarja on syksyn nuorekas uutuus. Sporttisessa alusasusetissä on käytetty ihoa vasten olevassa materiaalissa pehmeää puuvillaa.

Osallistu kilpailuun ja voita oma Felina-alusasusetti!

 

Saksalainen Felina on valmistanut liivejä vuodesta 1885. Felina-tuoteperheeseen kuuluvat liivimerkit Felina ja Conturelle, joista Felinalla on isojen kuppikokojen jokapäiväiseen käyttöön sopivia liivejä ja Conturellen liiveissä haetaan sensuellimpaa linjaa, mutta silti tukevia liivejä on jopa I-kuppiin asti. Felina edustaa mukavuutta, hyvinvointia ja varmaa oloa aikuisen naisen arkipäivään. Hinnat vaihtelevat liikkeittäin, hintataso on noin 75-105 €.

Lue lisää täältä!

Jälleenmyyjät:

Hanko: Vaateliike Ceia

Heinola: Miss Elena

Helsinki: Lady’s Laces

Huittinen: Sarden Tyylituunaamo

Hämeenlinna: Alusasuliike Siro

Iisalmi: Ihanat Kurvit

Imatra: Alusasuliike AlexSandra

Joensuu: Männikön Korsettiliike

Jyväskylä: Jyväskylän Liivi-ja Sukkapiste

Kuopio: Lady Royal

Kokkola: Asuste Apunen, Ihanuus lingerie shop, Caroline’s Alusasut

Kuusamo: Hengarilla 

Kuusankoski: Liivipuoti Korsetti

Lahti: Lahden Liivikeskus

Lappeenranta: Alusasuliike AlexSandra

Mikkeli: Elena

Nummela: Putiikki Bra

Pori: Deva Lingerie

Porvoo: Magy’s

Pälkäne: Fiina

Riihimäki: Mesmoiselles

Rovaniemi: Alusvaateliike Sensuelle

Savonlinna: Alusasuliike AlexSandra

Seinäjoki: Shop Evelyn

Suonenjoki: Chic Chic Accessories

Uusikaupunki: Vaateliike Amalinda

Vaasa: Caroline’s Alusasut

Vantaa: Just For You

X