Mainos: L´Oréal Paris
mainos | L´Oréal Paris

Uusi hiustyyli tekee ihmeitä – ystävät eivät olleet tunnistaa Minnaa

Teksti: L´Oréal Paris

L´Oréalin muodonmuutospäivä oli Minna Palokoskelle elämys. Kymmenen vuotta palvellut hiustyyli päivitettiin uudella mallilla ja sävyllä.

Minna Palokoski, 46, sai L´Oréalin järjestämässä muuttumisleikissä aivan uuden hiustyylin.

Minna Palokoski kaipasi vaihtelua ulkonäköönsä. Palokoski viihtyi ennen hiusmuodonmuutosta kymmenisen vuotta samassa kampauksessa.

– Minulla oli pitkät, paksut ja aavistuksen kihartuvat hiukset, joita en ollut värjännyt kymmeneen vuoteen. Parin kolmen vuoden välein kävin tasoittamassa kuivat latvat kampaajalla, mutta mitään muutoksia malliin ei tehty, Palokoski kertoo.

Luonnontilassa olevia hiuksiaan Palokoski piti useimmiten poninhännällä tai nutturalla, sillä auki pidettynä luonnonkihara tukka oli pörröinen.

– Siinä oli hiustenlaittoni. Hiukseni olivat pitkät ja niitä on paljon, joten niiden laittaminen olisi kestänyt monta tuntia. Oli helpompi pitää hiukset sellaisinaan.

Palokoski oli jo pidemmän aikaa kaivannut muodonmuutosta hiuksilleen, joten L´Oréalin muodonmuutospäivä tuli sopivaan saumaan. Hän koki, että uutta sävyä ja mallia olisi ollut vaikea päättää itse.

– Olin aikeissa leikkauttaa hiukset aivan lyhyiksi ja mielessä oli jokin luonnollinen väri. L´Oréalin kampaajat ehdottivat polkkamittaista mallia, joka sopisi paremmin luonnonkiharaan hiukseen kuin aivan lyhyt malli.

Minnan hiukset leikattiin polkkamittaan, johon hän on nyt tykästynyt.

Raikas uusi sävy

Palokoskelle valittiin L´Oréal Excellence Crème -hiusvärisarjasta sävy 08. Keskivaalea sävy on lähellä Palokosken omaa, vaaleaa hiusväriä mutta kuitenkin erilainen, jotta hiusmuutoksen huomaa.

– Tykkään muutoksesta ihan älyttömästi. Polkkamalli tuntuu omalta ja uusi sävy raikasti ja kirkasti hiusta täydellisesti. Tyvikasvua ei huomaa, kun sävy on lähellä omaa väriä, Palokoski tuumii.

Hän kokee, että pitkä, värjäämätön kausi saa nyt väistyä, ja tukka tulee saamaan jatkossakin virkistävän värjäyksen kotona ja kampaajalla. L´Oréal Excellence Crème -hiusväri vakuutti Palokosken laadullaan ja helpolla käytettävyydellään.

– Kotivärejä en ole käyttänyt 20 vuoteen, silloin ne olivat vähän eri sorttia. Nyt ne ovat laadukkaita ja kestäviä. Olen vähän huono käymään kampaajalla, joten aion värjätä hiuksia kotona. Pitkää tukkaa en olisi lähtenyt itse värjäämään, mutta lyhyemmän mallin kotivärjäys onnistuu varmasti.

Jutta ja Minna valittiin mukaan yli 300 hakijan joukosta L’Oréalin järjestämään muuttumisleikkiin.

Kunnon prinsessapäivä

Palokosken hiusmuodonmuutos on ollut myös läheisten mieleen. Ystävät olivat tottuneet näkemään hänet aina hiukset kiinni, joten polkkamittainen kampaus yllätti kaikki.

– Moni ei ole ollut ensin edes tunnistaa, sillä muutos oli aikamoinen. Sitä on kehuttu tosi paljon. Nyt pidän hiuksia aina auki, mikä tekee hyvää päänahallekin.

Hemmottelupäivää Palokoski kuvailee kunnon prinsessapäiväksi. Tänä vuonna joulun juhlakausi jää olosuhteiden pakosta vaatimattomaksi, mutta Palokoski aikoo juhlia pienissä piireissä. Hemmottelupäivä toi inspiraatiota myös tuleviin juhlalookeihin.

– Olen ollut aiemmin lähinnä vain tasoittamassa hiuksia kampaajalla, joten oli ihanaa kerrankin kokea, kun meikataan ja hiuksia laitetaan. Se oli upea kokemus.

Palokosken hiukset kiharrettiin muodonmuutospäivässä suoristusraudalla.

– Se näytti hurjan helpolta ja olin silmä tarkkana, jotta osaisin itsekin tehdä sellaiset kiharat.

Lue myös: Jutta koki näyttävän hiusmuutoksen   

Osallistu arvontaan!

Osallistu L’Oréal Paris -tuotepaketin arvontaan, 3 kpl (arvo á 50 e). Arvontaan voi osallistua 30.12.2021 asti. Olemme voittajiin yhteydessä henkilökohtaisesti.

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

X