Yli pyykkivuorten

Esittelyssä Aavan kevätlook. MUKANA TRAVALLEN ALENNUSKOODI

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Nyt,
kun katson tuota lumisadetta, tuntuu uskomattomalta, että tiistaina
oli niin ihanan keväinen sää! Aurinko paistoi aamusta asti ainakin kello
18 asti niin kirkkaasti, että tarvitsi aurinkolasit. Oli kyllä vahvasti
kevään fiilis: lupaus kuumasta auringosta, lumien sulamisesta,
ensimmäisten leskenlehtien nousemisesta, jäätelökioskien aukeamisesta, tennareista, hyppynaruista ja
ruutuhyppelystä letit heiluen. 

Olin
luvannut Aavalle, että aurinkoisena päivänä menemme ihan kahdestaan
kylän keskustaan. Hän potkuttelisi potkupyörällään ja minä hölkkäisin
vieressä. Yhteisen retken kruunaisi neljävuotiaan tämänhetkisen elämän isoin ilo:
gluteeniton jäätelötötterö K-kaupasta. 

Tiistaiaamuna sanoin, että tänään me tytöt toteutamme sen retken ja koska sää on niin
loistava, saa hän vihdoinkin ottaa käyttöön uuden kevätasunsa. Voi sitä
pienen tytön riemua! Hän ryntäsi yläkertaan ja kuului sanovan Henrikille
hiukan ilkikurisella äänellä, että ”Taitaisi sinustakin olla kivaa ihan
kahdestaan lähteä äidin kanssa jäätelölle!”. Voi pientä kehuskelijaa! 
Loppujen
lopuksi illalla oli kauppareissuja ja pieni ystävä kylässä, joten
totesimme yhteistuumin, että siirretään jäätelöreissu myöhemmäksi.
Tennarit ja  välikausiasu oli kuitenkin luvattu korkata, joten kävimme
niitä testaamassa ihan kotipihan leikeissä. 
Takki Remu välikausi, housut Remu välikausihenkselihousut ja pipo Travallen lasten neulepipo. Saatu blogin kautta.
Nuo tennarit eivät olleet vielä ihan hyvät lumiseen maahan, mutta kun välikausiasun alla oli paljon lämmintä vaatetta, menivät ne jo ihan hyvin lyhyissä ulkoleikeissä! Olen aina ajatellut, että kun lapsella on laadukkaat ulkovaatteet, on asiasta kiitollinen joka kerta, kun lapsi lähtee ulos. Jos taas ulkovaatteet ovat huonot, ottaa aikuista päästä joka kerta lapsen pukiessa, ulkoillessa ja riisuessa. Huonot vaatteet kiristävät, istuvat huonosti, eivät pidä vettä ja tuulta ja hajoavat helposti.
Mielestäni Travallen Remun vaatteiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Lähivuosina meille on päätynyt kuitenkin ihan eri merkkejä, joten olin innoissani, kun Travalle tarjosi meille testaukseen Aavalle välikausiasua. Siispä testailemme nyt, miten tuotteet ovat kehittyneet muutamassa vuodessa. Tällä pienellä happihyppelyllä, jonne ehdittyämme se aurinko oli harmiksemme jo karannut, vaatteet pitivät tytön kuivana, sallivat hurjat hypyt rivitalopihamme isoilta kiviltä ja näyttivät ja tuntuivat kivoilta.
Tykkään, että vaatteet ovat mielummin vähän reiluja kuin niin sanotusti liian sopivia. Huhtikuussa viisi vuotta täyttävän Aavan asu on kokoa 116 cm. Housut ovat ainakin ylhäältä vielä reilut, kuten tuosta alla olevasta kuvasta näkyy, mutta hyvin voi käyttää. 
Tykkään siitä, että pieni tyttö näyttää tytöltä, joten pinkki takki sopii meille hyvin. Siniset housut raikastavat kokonaisuuden ja ovat väriltäänkin ihanan kuraystävälliset. Takin malli on tyttömäinen ja toimiva. Aavan oma kommentti asustaan oli, että ”Takki on tosi ihana prinsessakukkatakki. Hattu on tosi ihana prinsessakukkahattu. Housut on ihan tyhmät poikien housut, mä oisin halunnut pinkit.”. Rehellinen kommentti käyttäjältä siis! Äidin mielestä pinkit housut olisivat tuoneet ällösöpön kokonaisuuden, mutta sinisten housujen kanssa toimii.
Meidän Henrik, 9, tykkää väreistä, kuten oranssista, keltaisesta, vihreästä ja punaisesta. Katselin, että sen värisiä takkeja saa Remulta jopa koossa 146 cm! Miksi lapsen pitäisi näyttää aikuiselta, jos hän voi ja tykkää myös pitää iloisia värejä? Mustaan ehtii kyllä kyllästyä sitten myöhemminkin. Ehkäpä tilaankin hänelle jonkun noista väreistä, jos osataan vain päättää! Sitä paitsi näissä takeissa on kunnon heijastimet! Vauhdikkaalla pojalla kun ei mitkään roikkuvat heijastimet ja heijastinliivit kestä päällä ja se jos mikä ahdistaa äitiä varsinkin syksyn tullen…

Travallen vaatteet ommellaan Virossa heidän omassa tehtaassaan, jossa käytetään paljon kotimaisia materiaaleja. Tuotteet ovat siis EU-alkuperää. Materiaalit ovat veden- ja tuulenpitäviä, housuosan saumat on teippattu ja tuotteet hengittävät. Lahkeen sisäsaumat on poistettu, vetoketjut suojattu tuulilistoilla ja tuotteissa on hyvät heijastimet. Superkevyt asu kuivuu nopeasti ja mikä parasta: tuotteet kestävät miedolla lämmöllä myös koneellisen kuivauksen. Saa siis hoitopäivän jälkeen heittää asun koneeseen ja taatusti on seuraavana aamuna kuivat vaatteet hoitoon laitettavaksi. Leikkipuistoleikeissä myös turvallinen irtohuppu on tärkeä juttu.

Oletko tykännyt Travallen Remusta? Nyt kannattaa harkita vahvasti Remua välikauteen, koska sain Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen -blogin lukijoille alekoodin! Klikkaa itsesi Travallen sivuille tästä ja kurkista, millainen asu olisi teille hyvä! Koodilla REMU16K saat 20 prosentin alennuksen 17.4. asti! Kirjoita koodi REMU16K yhteen ilman välejä.

Mistä väristä tai kuosista te tykkäätte? Minä nyt himoitsen tuota oranssia takkia Henrikille, kun hän sitä väriä toistaiseksi ainakin niin rakastaa.

Nyt vain sitten odotan, että lumisade loppuu ja sää lämpenee, että ei tarvitse enää joka aamu tapella neidin kanssa, joka kiukkuaa kyyneleet silmissään, että ”Haluan päiväkotiin sen mun ihanan pinkin prinsessakukkatakin ja sen pipon! Oikeesti äiti mä haluan ne jo! Ja tennarit!”

Niin haluaa äitikin. Haluan jo laittaa toppavaatteet pois ja pukea kevyttä ja värikästä päälle! Kiitos käynnistä talvi! Tervetuloa kevät! Haluamme jo hyppimään hyppynarulla ja ihastelemaan, miten mullan alta nousee värikkäitä kukkia!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Travallen kanssa.

Lue myös

X