Yli pyykkivuorten

Uusi tatuointi!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kirjoitin juuri, että koska täytän tässä kuussa 36, olen lähempänä neljääkymppiä kuin kolmeakymppiä, joten minulle tuli nyt neljänkympinkriisi (lue tästä).

Että en olisi liian aikuinen, että ”nuoruudesta” jäisi jotain pysyviä henkisiä ja fyysisiä muistoja ja että olisi jotain elettyä elämää, mitä kenties katua, ja että tuntisin eläväni täysillä ja vailla sen aikuisempaa harkintaa, niin… Anteeksi äiti, anteeksi isi, anteeksi ystäväni Pia, minä tein sen taas. Anteeksi, jos teiltä nyt putosi kännykkä järkytyksestä kädestä.

Tein sen taas ja olen siitä jälleen ylpeä!

Kävin äskettäin ystäväni Elisan kanssa täydentämässä kummankin tatuointien määrää. Minä täydensin nilkassani olevaa kukkaköynnöstä ja Elisa otti selkäänsä kolme lintua.

Ai että, kyllähän sen viimeistään siihen pöydälle kiivetessä muistaa, että miltä se tuntuu. Ihan kerrassaan jännittävältä, ratkiriemukkaalta! Kun taas kuva on valmis, muistaa taas, että ai niin, tämähän oli siistiä.

Tatuoija Jone Putka Tattoosta Tampereelta.

Täysillä taistoon keski-ikää vastaan! Vielä en hiihdä ainoissa enkä reinoissa. Vaan en ehkä hiihdä niissä vanhainkodissakaan. Korkkarit vaadin vuodeosaston sänkyynkin! Muistakaa lapset sitten vaatia minulle korkkarit, jos yrittävät tunkea minulle tupsullisia ainoja jalkaan. Tatuoinnit saa näkyä!

Äkkiä vaan nyt tänne kevät- ja kesäsäät, että saa kaivaa balleriinat, korkkarit ja tuubitopit esiin! 

Lue myös

X