Yli pyykkivuorten

Lapseni kauniit kasvot

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kun aloitin bloggaamisen, päätin vain, että aloitan bloggaamisen. Sitten päätin, että kirjoitan lapsista heidän toisilla nimillään, koska koin, että minulla ei ole oikeutta päättää lasten puolesta heidän julkisuudestaan. Sitten päätin kuvata heitä vain takaapäin.

Päätin kirjoittaa asioista, jotka naurattavat minua. Olen kirjoittanut lastenvaatekutsujen hurmoksesta, vanhempailloissa äitiyden roolista ja kasvojen menettämisestä, taaperon kanssa Prismassa vessassa käymisestä (hulvatonta), naapurin äidin hurjasta arjesta irtautumisesta, mihin liittyi pulkkamäki ja lapsen villistä hihkaisusta kassajonossa. Kerran meiltä löytyi vieraat pikkuhousut keskeltä lattiaa!

Kirjoitin joskus myös Kaija Koo -faniudestani. Supernaiset lentävät yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen korkkarit jalassaan, koska välillä äitien on vain laitettava korkkarit kattoon. Älkää unohtako sitä naiset!

Olen kirjoittanut siitä, miten rakastan lapsiani niin paljon, että sattuu. Olen kirjoittanut, miten katson yöllä vauvaa silmiin, miten minun arkeni on kolmen lapsuus, miten nämä hetket ovat kaikki kaikessa.

Olen kirjoittanut kohta pihapiiriimme tulevista lehmistä, hetkestä rannalla äitiporukalla skumppalasit kädessä, äitien illasta ulkona ja siitä, että en kaipaa enää vauvaa. 

Kansikuvaäänestys!

Saimme upean mahdollisuuden osallistua äänestykseen, jossa yksi bloggaava äiti-lapsi-pari pääsee Kaksplussan kanteen. Voi miten me tykkäisimme prinsessapäivästä studiolla! Hän, joka täytti juuri viisi ja minä, joka täytän nyt iän, joka toi minulle kriisin. Olemme iloisia jokaisesta äänestä, jonka saamme! Kuulin, että äänestää voi villin lännen tyyliin klikkaava sormi aseenaan. Äänestäkää, jos tykkäätte meistä, mutta ennen kuin äänestätte, lukekaa, miten huippuja blogikavereita meillä on! Ihania äitejä, huippuporukka! Bloggaajiin pääsee tutustumaan ja äänestämään suosikkiaan tästä.

Äänestyksen vuoksi minä päätin näyttää teille lapseni kauniit kasvot. Katsokaa, miten ihana hän on. Hän uhmaa ja kiukkuaa, mutta myös rakastaa rajusti. Rakkaanrasittavanihana Aava Aavanen.

 

Tervetuloa uudet!

Olemme saaneet Kaksplussaan valtavasti uusia blogeja. Tervetuloa mukaan! Itse olen jonkinlaisessa tienristeyksessä. Minulla ei ole vauvaa eikä taaperoa. Sain juuri käteeni paperin, jossa kerrottiin yläkoululaisten vanhempainillasta. Pysäyttävää! Pohdin, mitä kirjoittaisin jatkossa blogiini. Kilpailu lukijoista on todella kova. Niin tai näin, lukijoille blogia kirjoitetaan, ja minä tykkään teistä ja jokaisesta kommentista, tykkäyksestä Facebookissa ja Instagramissa. Toukokuun puolella tulossa muuten Fb-sivulle lupaamani arvonta!

Olen pohtinut lasteni yksityisyyttä: Aavan sairautta ja lasten yksityisyyttä blogimaailmassa. Minä en nyt enää tiedä, miten kannattaisi kirjoittaa ja mitä kannattaisi kertoa ja näyttää. Vaikeaa!

Mistä haluaisitte lukea? Mitä haluaisitte nähdä? Kevät vie meitä ulkoilemaan eikä aikaa työpäivän jälkeen oikein olisi istua koneelle, mutta hei, onhan yöt :). Istun, jos haluatte lukea. Minä haluaisin kyllä kirjoittaa. Luetteko? Jokainen kommentti ilahduttaa todella, todella paljon ja tuo tunteen, että kannattaa istua alas ja kirjoittaa.

Kiva, että luet.

Lue myös

X