Yli pyykkivuorten

Bloggaajatreffit: aurinkoa, naurua ja valokuvia

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Kun matkustamme perheen tai ystävien kesken, menevät muut jo kaukana, ja minä jään taakse kuvaamaan kukkia, rakennuksia ja ohi kulkevia kissoja. Muut alkavat heti syödä, minä kuvaan annokseni ja harmittelen, kun en saanut kuvata muiden annoksia koskemattomina. Muut menevät jo näköalapaikasta eteenpäin, minä jään huutamaan, että enkö olisi voinut ottaa edes yhden nopean kuvan meistä kaikista tässä upean maiseman edessä… 
Pääsin lauantaina mukaan ensimmäiseen bloggaajien tapaamiseeni, jota olin odottanut kovasti koko kevään. Jo heti ensimmäisestä minuutista alkaen tiesin, että olen tullut kotiin, olen tullut kaltaisteni joukkoon. 
Saimme Kaksplussan verkostobloggaajien treffeille käyttöömme Holiday Inn City Centren loungen, joka avattiin tänä keväänä. Tila oli raikas, avara ja kotoisa ja juuri sopivan kokoinen käyttöömme. Oli ihan uskomattoman kesäinen sää, joten olimme aika paljon isolla terassilla nauttimassa auringosta, katselemassa Helsingin ydinkeskustan vilinää ja tutustumassa toisiimme. 
Tämä kuva Elsalta Sosetta ja sotkua -blogista.
Mukaan ehti verkostobloggaajien porukasta 19 bloggaajaa. Aika monen blogia olinkin lukenut, mutta monta uuttakin tuttavuutta sain. Miksikö tunsin olevani heti kuin kotonani heidän joukossaan? Tietysti siksi, että me kuvasimme paljon, lähes kaiken siis, puhuimme kameroista, objektiiveista ja tietysti bloggaamisesta, kirjoittamisesta, perheistä ja lapsista. Oli ihan huippua, että kaikilla roikkui kamera kaulassa eikä kukaan saanut koskea vaikkapa mansikoihin ennen kuin ne oli kuvattu. 
Ihanan hassun hullua, pääsin omieni joukkoon!

Kuinka monta Kaksplussan lapsiperhebloggaajaa tunnistat porukastamme? 
Kuva Kädenjälkiä sydämessä -blogin Nealta.
Tilasimme a la carte -listalta lounasta. Itse tilasin tällä kertaa herkkusienirisoton, joka oli oikein hyvää. Tosin pienoinen annoskateus tuli muiden ruokaisia salaatteja ja hampurilaisaterioita katsellessa… Maistelin Kädenjälkiä sydämessä -blogin Nean annoksesta ranskalaisia perunoita, jotka olivat kyllä tosi hyviä, itsetehdyn näkösiä ja makuisia! 

Blogimaailman kuulumisten vaihtamisen ja tutustumisen ohessa saimme tapaamiseemme kotimaisen Nosh-vaatesarjan esittelijän Riina Siiran esittelemään meille kevään uutuuksia. Oli kyllä tullutkin ihania! Vaikka olen tilannut nyt muutaman tuotteen Tampereen seudulla Noshia myyvältä Hannelta, en voinut vastustaa kiusausta tilata Aavalle tätä uskomattoman söpöä Rusetti lippapipoa! Sopii just niin hyvin meille!
Kuva lainattu sivulta Nosh.fi. 
Herkullisen ruuan ja vaatteiden hypistelyn ja tilaamisen jälkeen saimme jokainen testattavaksemme arjen perustuotteina täynnä olevan goodiekassin. Ihan uusia juttuja minulle olivat muun muassa Sana-Sol Vitanallet, jotka ovat nallekarkkien näköisiä ja makuisia vitamiineja, Hurrawn suklaanmakuinen huulirasva ja Hopeatoffeen makuinen purkka.
Osa porukasta lähti kotimatkalle suoraan hotellilta ja osa jatkoi jatkoille aurinkoiseen Kaisaniemeen. Istuimme nurmikolla, nautimme kesästä ja lämmöstä, juttelimme ja skoolasimme Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan jatkoillemme lahjoittamilla Skumpilla, Kukoilla ja LePom-limonaadeilla. Loistava päätös äitien rentotumispäivälle!
Kaikilla naisilla pitäisi olla tällainen porukka, joita yhdistää näin moni asia. Oli hauska kuulla esimerkiksi kaikkien ammateista tai ammattihaaveista sekä ajatuksista esimerkiksi lapsilukumäärähaaveista. Yhdelle yksi on tarpeeksi, toiselle kaksi, jollekin vaikkapa kuusi! Haaveillahan saa, ja aika näyttää, toteutuvatko elämän suuret haaveet ja millä lailla. (Tähän on toki syytä lisätä, että minun haaveideni bucketlistalla lapsilukuhaave on jo täytetty, heh.)
Kuva Nealta Kädenjälkiä sydämessä -blogista.
Lähdin kotimatkalle kello 20 lähtevällä bussilla ja olin kotona hieman ennen kello 23. Ihan huippupäivä: tuntui, kuin olisin ollut poissa kotoa ja arkikuvioista monta päivää! 
Instagram kävi kuumana koko päivän ja vielä tänäänkin, kun jaoimme kokemuksia päivästä. Lisää kuvia näet, kun kurkistat Ig:sta #kaksplusverkostotreffit ja @ylipyykkivuortenblogi. Alla oleva kuva on napattu Hei me valvotaan -blogin Emmin Instagramista @skribentti.

Tapaamisessa oli mukana nämä blogit, tutustu ihmeessä, jos kaipaat lisää luettavaa perhearjesta, äitiydestä ja naiseudesta.

Miia Metso
Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen

PerheeniPieni

Yhteistyössä mukana:

Lue myös

X