Helppo arkiruoka: täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat neljälle (aikuiselle)
- 8 paprikaa
- 400 g jauhelihaa
- bastimariisiä neljälle
- Creme Bonjour Cuisine, makuna esim. Sipulisekoitus
- pippuria, ruohosipulimaustetta tms
- juustoraastetta
- Keitä riisi.
- Leikkaa paprikoista päältä ”hattu” pois niin, että paprikoista tulee kuppeja. Pese ja puhdista sisältä. Pilko ylijääneet paprikapalat pieniksi.
- Paista jauheliha ja lisää pilkotut paprikapalat joukkoon. Anna paprikoiden hetken pehmentyä.
- Lisää mausteet ja Creme Bonjour tai vaikka ruokakermaa. Keitä hetki.
- Täytä paprikat ja ripottele päälle juustoraastetta.
- Kypsennä uunissa 200C kunnes juusto on saanut vähän väriä.
Tarjoile salaatin ja vaikka lohkoperunoiden kanssa.
Kommentit
No, 1/3 tykkää… Meillä on tuo sama suhdeluku monessa muussakin ruuassa. Aina ei voi kaikkia miellyttää 😉
Kommentit
Nams,menee ehdottomasti kokeiluun!!
On kyllä hyviä!
Voi nam! Enpä muista milloin viimeksi olisin tehnyt täytettyjä paprikoita. Uppoaako nämä myös teidän lapsiin? Emmi ainakin tykkää kovasti paprikasta joten nämä kyllä lähtee testiin 🙂
No, 1/3 tykkää… Meillä on tuo sama suhdeluku monessa muussakin ruuassa. Aina ei voi kaikkia miellyttää 😉