Yli pyykkivuorten

Miten ja mistä aiheesta äiti lukee aikakauslehteä? Arvonnassa lehtitilaus!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Kiinnostaisiko sinua lukea jostain alla olevasta aiheesta kirjoitettu lehtiartikkeli? Saisitko jostain  aiheesta uutta tietoa, vertaistukea, voimaa tai iloa? Mikä otsikko hyppää esiin?

Voiko lapsella olla liian suuri ego? 
Ysiluokalla on tehtävä isoja valintoja.
Miksi luvataan rakastaa ikuisesti – ja silti erotaan? 
Lasten saattohoitoa Saksassa. 
Sippolan koulukodissa kuljetaan kohti normiarkea.
Hälin perhe ei tarvitse autoa.
Ranskassa tahdotaan tyrannilapset kuriin. 
Suomalaisen lastensuojelun menneisyysselvitys haastaa kuuntelemaan lasta.
Miten parisuhde voi 1600-luvulla?
Jos puheentuottaminen on vaikeaa, voi koirasta olla apua. 
Yhteisöasuminen kumpuaa arjen tarpeista. 
Some & puheenkehitys.
Blogit ovat tulleet jäädäkseen. 
Autismidiagnoosista huolimatta Martti Hietaniemi on integroidussa päiväkodissa.
Marja Rintanen pärjää dystonian kanssa.
Äidit perustivat kirppisketjun. 
Alaikäiset ulosotossa.
Niukkuuden ehdoilla.
Apua hevosavusteisesta psykoterapiasta.
Millaisista ammateista maahanmuuttajataustaiset nuoret haaveilevat? 
Kaupungilla hengailu ei ole somaalityttöjen juttu.
Lapsen toive: katso mua.
Perhetyö on tosi tärkeää. 
Sijaisnuorten oma chat. 
Isät ja pojat seikkailevat yhdessä. 

Kyseiset lehtiartikkelien otsikot ovat peräisin tänä keväänä ilmestyneistä Lapsen maailma -lehdistä. Kyseessä on Lastensuojelun Keskusliiton kuukausijulkaisu, josta ilmestyy tänä vuonna jo 75. vuosikerta. Julkaisu on kohdistettu erityisesti lapsiperheille ja lasten
kanssa työskenteleville ja se käsittelee lasten ja nuorten
kasvatusta sekä lastensuojelukysymyksiä. 

Lehteä lukeva pyllyvuori

Minulle tarjottiin mahdollisuutta tutustua lehtiin, joten olen tässä lueskellut kevään lehtiä ahkerasti. Täytyy naisena, tyttärenä, suomalaisena työssäkäyvänä ja ruuhkavuosia elävänä, eri-ikäisten lasten ja  nykymittapuulla jopa suurperheen äitinä sekä ammattitoimittajana sanoa rehellisesti, että tykkään!
Olen työssäni selaillut Lapsen maailma -lehtiä, mutta  en ollut uppoutunut niihin aiemmin niin kuin lehtiin ruuhkavuosina ja pienten lasten äitinä uppoudutaan: 
puuroa keittäessä, iltapalaa syödessä yksin lasten vihdoinkin nukahdettua, maatessa mahallaan lastenhuoneen lattialla samaan aikaan, kun pikkuväki ajelee pikkuautoilla äidin muhkean pyllyvuoren yli tai tekee hiuksiin ihanaa takkulettikampausta, lapsen nukkuessa hetken päiväunia tai lapsen leikkiessä ystävänsä kanssa lapsen sanottua äidille, että ”me haluttais leikkiä nyt ihan rauhassa”. 
Lehden kanssa voi nopeasti ottaa pienen palan omaa aikaa arjen pyykkivuorielämän keskellä eikä siitä lopu akku, tule häiritsevää viestiä tai ole liian kirkas auringonpaiste häiriönä.

Osallistu arvontaan!

Myönnän, että lehden monipuolisuus sekä laadukas journalismi yllättivät.
Mielenkiintoisia juttuja myös heille, joilla ei ole lapsia tai  joiden lapset
ovat jo aikuisia!
Uusimmassa lehdessä pohdittiin, onko kaikkien pakko harrastaa. Kirjoitin aiheesta aiemmin postauksen, jossa pohdin meidän perheemme harrastushistoriaa. Mielenkiintoinen aihe, josta varmasti kaikilla on joku mielipide!
Iloisena saan kertoa, että kauttani myös yhdellä lukijallani on mahdollisuus tutustua Lapsen maailma -lehtiin ihan omalla kotisohvalla ilman pelkoa kännykän akun loppumisesta! Arvon Instagramini @hanna.ylipyykkivuorten seuraajien kesken kuuden kuukauden tilauksen Lapsen maailma -lehteä! 
Seuraa Instagram-tiliäni, niin olet mukana arvonnassa!  Aikaa arvontaan osallistumiseen (jos seuraat jo, olet automaattisesti mukana arvonnassa!) on maanantaihin 27.6. asti. Julkaisen arvonnan voittajan nimen tiistaina 28.6.
Kerro myös blogin kommenttikentässä, Instagramissa tai blogin Facebook-sivulla, mikä luettelemistani lehtiartikkelien otsikoista herätti mielenkiintosi. Oliko se esimerkiksi lasten suuri ego, alaikäisten ulosotto tai sijaisnuorten oma chat? Tai kerro, millaisista aiheista sinä haluaisit lukea laadukkaan lehtiartikkelin.
Postaus on tehty yhteistyössä Lastensuojelun Keskusliiton kanssa.

Lue myös

X