Yli pyykkivuorten

Kuvia uuden kodin keittiöstä

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Saamme uuden kotimme avaimet elokuun alkupuolella, jolloin vaihdamme pariin makuuhuoneeseen tapetit. Syyskuun ensimmäiseen päivään mennessä pitää olla kaikki tavarat siirretty ja vanha koti pesty ja luovutettu. Postaus uudesta kodista tässä linkissä Ostimme oman kodin.
Kesäkuu livahti käsistä ihan huomaamatta. Vaikka olen kesän ajan työttömänä, en ole vielä ehtinyt pakata tai käydä tavaroita läpi yhtään. Olen tietoisesti halunnut antaa aikaa lapsille sekä nauttia kesästä. Tietysti myös se vaikuttaa, että mies on kolmen viikon työmatkalla ja minä lapset olimme juuri puolitoista viikkoa mummolassa ja ystävien luona. 
Kaikki postauksen kuvat ovat myyntikuvia Kotijoukkueen sivuilta, myös ne, jotka vahingossa merkitsin blogini omiksi kuviksi. Julkaisin kuvat luvan saatuani.
Kesäkuun päivät ovat menneet nopeasti, koska on ollut koko ajan kivaa tekemistä. Haluatteko lukea, millainen oli eilinen? Kerron! 
Heräsin kello 8.50 ja menin suihkuun. Kello 9 tuli muutoa tekevän ystävän tyttö meille hoitoon ja omat lapset heräsivät. Kello 11.30 meille tuli ystäviä Jyväskylästä. Samaan aikaan tuli muuttavan ystävän koirakin hoitoon sekä naapurista tuli tyttö meille sisään muun lapsilauman mukana. (Tiedättehän, että harvoin kotona on oman lapsiluvun määrä lapsia. Jos omia on kolme, on lapsia talossa yleensä 4-6. Jos yksi on poissa, on poissa myös tämän mukanaan tuomat kaverit. Ihanaa, että meillä viihdytään!). 
Meitä oli siis talossa kaksi naista, koira ja seitsemän lasta. Juttelimme, kävimme katsomassa uutta kotiamme ulkoa ja teimme ruokaa ja herkuttelimme. Kun ystävät lähtivät, lähdin neljän lapsen kansa uimaan. Uimisen jälkeen oli jo iltapala-aika. Tässä vaiheessa meillä oli enää omat kolme sekä muuttoa tekevän ystävän tyttö ja koira. Ystäväkin tuli muuton keskeltä meille yöksi iltapalan syötyämme. 
Kun saimme lapset nukkumaan, avasimme ansaitusti kuoharipullon ja otimme lasilliset. Oli ihana jutella pitkästä aikaa rauhassa lasten tuhistessa makkareissa ja koiran tuhistessa jaloissamme. Siinä me sitten istuimme kuoharilasit käsissämme ja juttelimme… Lopulta  kello 3.30 käytimme yhdessä koiran vielä pissalla ja kömmimme nukkumaan ystävä oman tyttönsä viereen ja minä kahden lapseni viereen, jotka usein haluavat nukkua kanssani, kun isä on työmatkalla.
Olen aina eniten elossa, kun ympärilläni on hälinää ja ihmisiä! Ihan parasta! Siksipä esimerkiksi eilisessä ei ollut mitään erikoista. Heinäkuussa käymme vielä uudestaan Savonlinnassa mökeillä, kun mieskin jää lomalle. Heinäkuussa on sitten pakko tarttua muuttolaatikoihin ja siirtää koti ja elämä laatikkopinoiksi ensin vanhan kodin ja sitten uuden kodin nurkkiin. Ehkä se sitten onnistuu helpommin ilman kissoja, koiria ja kaikkia lasten ystäviä… Kun vaan malttaisin olla haalimatta kaikkia lähelleni. En kuitenkaan halua missata tätä kesää ja ihania grillaus-, uimaranta- ja leikkipuistohetkiä, mutta onhan tässä vielä aikaa muuttoon… Ja hei kenet seuraavaksi kutsuisin kylään, hih 😉 
Tekstin lomassa on muutama kuva, jotka olen luvan saatuani kopioinut Tampereen Kotijoukkue Oy:n nettisivuilta. Vanhasta tottumuksesta nimikoin osan kuvista omikseni, mutta kyllä ne Kotijoukkueen ovat kaikki. 
Rakastan uuden kotimme keittiötä, jossa on samassa myös kodihoitohuone. Ihanan valoisaa, eikö! En malta odottaa, että saan täyttää kodin omilla huonekaluillamme. Nämä kuvat ovat siis myyntikuvia.

Ps. Kaksplus ja me bloggarit haluamme saada lisätietoa lukijoidemme
kiinnostuksen kohteista, jotta osaamme kohdentaa teille osuvampaa
mainontaa ja tehdä yhä kiinnostavampaa sisältöä. Olen iloinen, jos voisit vastata tosi lyhyeen (ja helppoon!) kyselyyn tätä linkkiä klikkaamalla. Vastaaminen kestää oikeasti vain ihan pienen hetken, tyyliin pari minuuttia. Kiitos paljon! 🙂 

Lue myös

X