Yli pyykkivuorten

Blogin uusi ilme ja ihana banneri

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Vihdoinkin saan sen teille näyttää ja ylpeänä esittää: blogillani on uusi, ihana banneri.

Eikö olekin ihana banneri! Päivitin juuri blogini ulkoasun, ja tämä sopii siihen just eikä melkein. 
Saimme keväällä käydä Aavan kanssa Valokuvauspalvelu Markku Rintalan studiolla Tampereella pitämässä oikein prinsessapäivän. Meillä oli ihan älyttömän hauskaa! 
Valokuvaaja Markku Rintala kuvasi Aavaa erääseen omaan valokuvaprojektiinsa, jossa Aava sai esittää osuvasti mitäs muuta kuin prinsessaa. Parituntinen kuvaussessio meni ihan älyttömän hyvin, ja Aava nautti huomiosta ja salamavaloista.
Markku kuvasi vielä lopuksi minua ja Aavaa yhdessä. Neiti oli niin hienosti tsempannut oman kuvauksensa, että heitti siinä vaiheessa homman villiksi tanssiksi ja heitteli lähinnä kärrynpyöriä. Kuitenkin Markku sai meistä näin ihania kuvia: 
Kuten kuvista näkyy, Markkua voi kyllä suositella, jos tarvitsee Pirkanmaalla valokuvausta vaikka yksivuotiaalle tai häihin. Lukioikäisestä asti valokuvannut kuvaaja ryhtyy tässä syksyn aikana kokopäiväiseksi kuvaajaksi, joten nyt hänellä on aikaa keskittyä työksi muuttuneeseen harrastukseen. Ystäväni lapset ovat käyneet Markulla yksivuotiskuvissa, ja tosi hyviä kuvia on tullut.
Markku esittelee kuvafilosofiaansa muun muassa näin:
– Kuvaan mielelläni lapsia. Erityisesti haluaisin kuvata
lapsia ihan heidän omassa arjessaan ja leikeissään. Minulla on
sitä varten tuotekin: Leikkisä lapsikuva. Minua kiinnostavat myös ihmisten elämäntarinat. Haluaisin kuvata
heille tärkeitä asioita harrastusten tai työn ääressä. Kuva
ihmiselle tärkeästä asiasta on iloinen muisto ja soveltuu vaikkapa
lahjaksi.
Markku Rintalan portfolion näkee täältä. Millaista kuvausta sinä tarvitsisit?
Meillä on näitä kuvia paljon lisää minusta ja Aavasta. Nyt vain mietin, että minkä kuvan valitsen uuden kotimme seinälle. Teettäisinkö ihan canvastaulun? Olisipa tällaisia koko perheestä! Onko teillä muuten perhekuvia? Ehkä se pitää hankkia seuraavaksi!
Postaus on toteutettu yhteistyössä Valokuvauspalvelu Markku Rintalan kanssa.

Lue myös

X