Yli pyykkivuorten

Seuraa Pyykkivuoria somessa – Sisältää By Pinjan koruarvonnan ja alekoodin!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Heippa muuton loppuhulinoista! Tällä hetkellä viimeistelen kerrossängyn maalausta pähkinän sävystä valkeaksi, järjestelemme viimeisiä tavaroita laatikoista kaappeihin ja pohdimme taulujen, hyllyjen, mattojen ja sisustusesineiden paikkaa. Vihdoinkin tässä vaiheessa! Näytän teille joitain kuvia kodistamme, kun on oikeasti valmista. 
Muutostamme voi lukea esimerkiksi tästä postauksesta Muuttaja, muista nämä asiat ja katsoa kuvia esimerkiksi Instagramista @hanna.ylipyykkivuorten. Pyykkivuorten some onkin muuten ollut lähiaikoina kovassa käytössä, kun saimme Ylen kautta mahtavasti näkyvyyttä pohtiessani, annammeko tyttärellemme luvan aloittaa vloggaamisen. Lapsi vloggaa – Lue haastattelumme Ylen ja YleX:n jutuista löytyy tästä.  
ByPinja, silikonikoru, imetyskoru, Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, koru, silikoni, arvonta, blogiyhteistyö
Oma omenapuu – saavutettu unelma!
ByPinja, silikonikoru, imetyskoru, Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, koru, silikoni, arvonta, blogiyhteistyö
Muistan, miten keväällä järjestin arvonnan, kun Pyykkivuorten Facebook-sivulle tuli täyteen 300 tykkääjää. Aloitin tämän blogin heinäkuussa 2015 ja siirryin Kaksplussan blogiverkostoon tammikuussa 2016. Blogin kasvu on ollut huikeaa, mistä olen iloinen. Olin niin innoissani tuosta 300 tykkääjästä keväällä!
ByPinja, silikonikoru, imetyskoru, Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, koru, silikoni, arvonta, blogiyhteistyö
Ilokseni huomasin nyt, että blogin Facebook-sivun tykkääjämäärä on kivunnut jo yli 600:n. Mahtavaa, kiitos! Jos kukaan ei lue eikä seuraa, ei bloggaaminen tunnu järkevältä. Kiitos, että luette ja osallistutte keskusteluun blogin kommenttikentässä ja somessa.

By Pinja -korun arvonta

Lupasin aiemmin, että jos 600 Facebook-tykkääjää täyttyy, järjestän arvonnan, joten nyt on sen aika! Saan arpoa yhdelle lukijalleni erityisesti blogimaailmassa vahvasti näkyvän must have -jutun: By Pinja -korun! Arvonnan voittaja saa valita haluamansa aikuisten tai lasten korun! Kannattaa kurkata valikoima! (Löytyy myös kaltaiselleni mustan, harmaan ja valkean ystävälle ihania vaihtoehtoja!)
ByPinja, silikonikoru, imetyskoru, Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, koru, silikoni, arvonta, blogiyhteistyö

Kyseessä on kotimainen silikonisia koruja valmistava yhden äidin ja
pienen pojan yritys. Korut on valmistettu BPA-vapaista
silikonihelmistä, kestävästä satiininarusta sekä lukosta, joka
napsahtaa auki liian lujaa vetäessä.
ByPinja, silikonikoru, imetyskoru, Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, koru, silikoni, arvonta, blogiyhteistyö

Vaikka korut ovat tarkoitettu pääasiassa imetys- ja kantamiskoruksi, käyvät ne hyvin ihan tavallisiksi koruiksikin. Käy siis kaikenikäisille ihan tavallisina koruina. Lasten versioissa toki on kiva, että koru on turvallinen ja kestävä eikä pieni imeskelykään haittaa mitään. Koruja suositellaan myös vauvan kutittaville ikenille, joten loistava lapsen koru!

Arvontaan pääset osallistumaan näin: 

1. Tykkää Pyykkivuorista Facebookissa: www.facebook.com/ylipyykkivuorten
2. Tykkää By Pinjasta Facebookissa: www.facebook.com/bypinja
3. Kerro blogin Facebook-sivulla tämän blogitekstin kommenttikentässä, minkä lasten tai aikuisten korun valitset, jos voitat.

Viimeinen päivä osallistua kilpailuun on lauantai 10.9.!

ByPinja, silikonikoru, imetyskoru, Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, koru, silikoni, arvonta, blogiyhteistyö

 

Alekoodi voimassa tiistaihin 6.9.!

Yli pyykkivuorten lukijat voivat myös tilata itselleen oman By Pinja -korun koodilla YLIPYYKKIVUORTEN, jolla saa koko valikoimasta -10% tiistaihin 6.9. asti. Koodi siis lakkaa voimasta, kun päivä kääntyy keskiviikon puolelle. Kurkista koruvalikoima tästä. Mistä tykkäät eniten?
ByPinja, silikonikoru, imetyskoru, Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen, koru, silikoni, arvonta, blogiyhteistyö
Postaus on toteutettu yhteistyössä By Pinjan kanssa.

Lue myös

X