Yli pyykkivuorten

Aikuisten naamiaiset (äitiä saa aina hävetä)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Minä ja A. pääsimme eilen vieraiksi ihan älyttömän hauskoille kolmekymppisille. Juhlat olivat naamiaiset, ja kutsussa kävi ilmi, että ilman kunnollista asua ei ole sisään astumista. 
Löysimme asumme Tampereen Työväen Teatterin puvustamosta. A. valitsi cowboyn asun ja minä Pepin asun. Kotona pyörittelin asua ja perukkia ja ajattelin, että joku panostus siitä puuttuu. Heitin peruukin nurkkaan, ostin oranssin poispestävän värin ja rautalankaa, ja koska Pepin naapurissa asuu tietysti Annika, pyysin hänet laittamaan hiukseni kuntoon. Tuli muuten hieno! Leteissä on kuusi rautalankaa sekä pään yli letistä lettiin viritetty rautalanka. Hyvin kesti ylhäällä koko illan!
Aikuisten naamiaiset, Peppi Pitkätossu, juhlat, cowboy, Pikku Ukko

 

Illan aikana heräsi tällaisia ajatuksia: 

  • On ihan mielettömän hienoa, että olemme saaneet tästä yhä välillä vielä vieraaksi kokemastamme maakunnasta ja kunnasta ystäviä, jotka kutsuvat meidät juhliinsa. Se ei ole mikään pieni juttu. Kiitos A. ja J.!
  • Lapset olivat yötä työkaverini luona. On uskomattoman hienoa, että työkavereistakin on tullut ystäviä ja vielä sellaisia, jotka haluavat auttaa. Iso juttu sekin!
  • On ihan mahtavaa, että aikuiset haluavat heittäytyä ja uskaltavat pukeutua. Ihan mielettömiä asuja olikin, mm. eri lajien pelaajia, munkki, enkeli, kuolema, rakennusmies, kirurgi, kissa, hippejä, Hulk, Supertyttö, aasi…
  • Mikään ei piristä paremmin tätä ruuhkavuosiarkea kuin aikuisten juhlat! Välillä on päästävä jonnekin ilman lapsia ja saatava jutella, tanssia, syödä ja kippistää kuohuvaa. 
  • Oli uskomattoman upea panostus juhliin: viimeisen päälle tarjottavat, Singstarit, vuokrattu palju ja vielä hattarakonekin! Olin ihan liekeissä!
  • Lapset totesivat, että äitiä saa aina hävetä, kun tömistelin kädet puuskassa ja tiukka ilme kasvoilla ympäri kotia viisi numeroa liian isoissa miesten kengissä. Puku pitää palauttaa 30. syyskuuta. Olisiko vaikka joku vanhempainilta, jonne vielä ehtisin Peppinä? Se olisi siis niin huikeaa!
  • Huomasitte varmaan upeat kalsarini! Pitäiskö ostaa sellaiset? 
Tässä kuvassa kaikilla on hullu ilme. Ei siis vain etualan irvistäjällä, jonka tähden asettelin huonosti (huomasin vasta, kun olin ladannut kuvat Bloggeriin). Heh.

Olipa hauskaa, näitä lisää! Vielä olisi omatkin tuparit pitämättä…

Lue myös

X