Yli pyykkivuorten

Tatu ja Patu peffateatterissa ihan kohta!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Tunnet varmaan Tatun ja Patun? Kyseessä on Outolasta kotoisin olevat veljekset, jotka joutuvat meidän maassamme kummallisiin seikkailuihin. Veljekset esimerkiksi sekoittavat keskenään kylpylän ja päiväkodin, piiloutuvat museossa haarniskoihin, matkustavat vauvan vaunuissa, kun luulevat niitä raitiovaunuksi ja tekevät vesimeloneista itselleen lautat, kun myöhästyvät Korkeasaaren-lautasta. Kerrassaan hulvattomia tyyppejä siis! 
Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjat on meilläkin vuosien varrella luettu hiirenkorville, joten odotamme kuin himohiihtäjä ensilunta, että pääsemme näkemään, kun Tatu ja Patu pääsevät seikkailemaan elokuvateatteriin! 
lasten elokuva

 
Elokuvassa Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! veljekset matkustavat junalla Outolasta jouluiseen Helsinkiin tapaamaan 9-vuotiasta ystäväänsä Veeraa. Kaupungissa heitä odottaa Veeran järjestämä mahtava yllätys. Veera on kuitenkin jouluruuhkien vuoksi myöhässä rautatieasemalta, ja veljekset suuntaavat omin neuvoin suureen kaupunkiin. Seuraa hullunkurisia sattumuksia pursuileva seikkailu, jossa Tatu ja Patu viilettävät pitkin kaupunkia etsiessään tietään Veeran luo.

Innokkaat veljekset haluavat kiihkeästi kuulua joukkoon ja toimia kuten paikalliset joulunvalmistelijat, ja onnistuvatkin siinä melkein. Taidemuseosta löytyy “lahjakas” taiteilija, tavaratalossa joulupukki ja -kuusi menevät iloisesti sekaisin ja kaneliahan voi heittää puuron sijasta vaikka kainaloon! 

lasten elokuva

 

Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! -elokuvan ensi-ilta on 19. lokakuuta. Saan kertoa kuitenkin huippuyllätyksen: Kaksplus tarjoaa mahdollisuuden nähdä tämän hulvattoman seikkailun jo ennakkoon! Osallistu arvontaan, niin voit päästä näkemään leffan jo paljon ennen muita! Äiti-ihmisille vinkiksi, että ovathan nuo Antti Holma ja Riku Nieminen äärettömän hauskoja ja kuumia, joten suosittelen osallistumaan!
Liput
arvotaan neljän lipun paketeissa, ja näytökset järjestetään Oulussa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä maanantaina 10.10. klo 17.
Osallistumisaikaa on 2.10. asti, ja
voittajille ilmoitetaan sähköpostitse viikon 40 alussa. Osallistu arvontaan tästä linkistä!
Toivottavasti onni suosii! Minä ja lapset olemme mukana  Tampereen näytöksessä, joten tulettehan moikkaamaan, jos bongaatte meidät yleisön joukosta! Me odotamme ihan älyttömästi, että näemme Tatun ja Patun ja samalla myös teitä lukijoita!

 
Yllä olevat kuvat on valokuvattu trailerista, jonka voit katsoa alta. Me olemme katsoneet sen vasta viisi kertaa, mutta eiköhän me ehditä se katsoa vielä sellaiset viisikymmentä kertaa ennen kuin pääsemme elokuvateatterin penkkiin istumaan.

Kanelia kainaloon!

Lue myös

X