Yli pyykkivuorten

Käsilaukkuhaaste: Uranaisellakin on laukussaan lapsen pikkuhousut

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Blogimaailmassa kiertää tällä hetkellä ihanan Tehtävännimikkeenä Laura -blogin aloittama haaste, jossa bloggaajat esittelevät laukkunsa sisältöä. Vaikka Lauran postaus on ihanan lohduttava, en silti ajatellut osallistua, koska minun laukkuni ovat aina ihan täynnä roinaa ja roskaa.

Lähdin tänään taas kiireellä töihin tehtyäni omat ja Aavan aamutoimet. Heitin laukkuun, ainoaan omistamaani merkkilaukkuun, jonka olen saanut muuten lahjaksi, kännykän ja avaimet ja kurvasin päiväkodin kautta töihin.

Töissä kurkistin laukkuuni, ja alkoi naurattaa. Kolmen vapaapäivän jälkeen asiallisen työihmisen laukku näytti yhä äidin laukulta: siellä oli Aavan varavaatteet. Päätin kotona tyhjentää koko laukkuni sisällön ja kertoa teillekin, mitä aarteita 36-vuotias perheenäiti kantaa töissäänkin mukanaan.

Avaimet. Toisessa nipussa kotioven avain, auton avain, lapsen päiväkotilätkä, kaupan ostoskärrypoletti ja lätkä, jossa kehoitetaan palauttamaan avain postiin. Avaimenperänä Riimingan hevonen. Toisessa nipussa kaulanauha, työpaikan avain ja kellokortin lätkä sekä Riimingan kissa-avaimenperä.

Lompakko. Täynnä kortteja, kuitteja ja valokuvia. Rahaa 35 centtiä.

Nenäliina. Aina tärkeä!

Kalenteri. Täynnä lippuja ja lappuja ja merkintöjä työhön, lapsiin, syntymäpäiviin, kutsuihin, työmatkoihin ja erilaisiin muistamisiin liittyen.

Hygieniatuotteita. Mitä sullon noissa pusseissa? Onks sul tyhjää niissä pusseissa? Jos sä tahdot tietää niin, mä varaudun kuukautisiin, lauloi Siskonpetikin. Lisäksi kaksi pumpulipuikkoa.

Pompuloita. Pampuloita. Hiusnauhoja. Mitä nyt ovatkaan nimeltään. Musta minulle, koirakoristeinen Aavalle.

Huulikiilto ja Tender care. Jälkimmäinen käy kaikkeen haavoista oven saranoiden rasvaamiseen.

Karkkipussi. Henrikin luokalla on huomenna ansaittu palkintotunti, jonka herkkuhetkestä minua on muistutettu jo viikkoja. Huh, ostettu, muistin!

Pääsyliput. Sunnuntaina olleen Tampereen Komediateatterin aivan loistavan Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -esityksen liput.

Lehti-ilmoitus. Huomenna Nokialla esiintyvän Fröbelin palikoiden konsertin mainos. Liput check, löytyy lompakosta!

Karkkipaperi. Kun kävin marraskuun alussa Helsingissä Otavamedian talossa Kaksplussan verkostobloggaajien koulutuksessa, ostin matkalla suklaasuukon. Näköjään talletin paperin muistoksi.

Tarroja. Aavan neuvolasta tai verikokeesta jo ajat sitten palkkioksi saamia tarroja.

Kuivamustekyniä. Toimittajalla pitää aina olla monta kynää. Minulta löytyi kuusi, joista yksi on selkeästi pöllitty Henrikiltä (Star Wars).

Kännyköitä. Työpuhelin ja oma puhelin.

Vaatteita. Aavan varahousut ja -pikkarit.

Kuitteja. Postin kuitteja kummitytön synttärilahjan, kummipojan synttärilahjan ja ukin ja vaarin isänpäivälahjojen postituksesta. Ruokakaupan kuitti ja syntymäpäivälahjojen kuitit.

Mitä sinun laukustasi löytyy? Mitä se kertoo sinusta? Mitä tämä sisältö kertoo minusta?

Lue myös

X