Yli pyykkivuorten

Kaksplussan blogiverkoston pikkujoulut

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Jokaisella täytyisi olla ystäväporukka, jossa on samanhenkisiä ihmisiä. Mieluiten monen ikäisiä, monesta eri taustasta ja eri ammattikunnasta lähtöisin olevia ihmisiä, joista aina joillain on hyvä idea, neuvo, lohdutus, kannustus tai muu oikea sana asiaan kuin asiaan. Jokaisella täytyisi olla sellainen porukka, jossa ei ole kilpailua, kyräilyä, selän takana arvostelua tai muuta negatiivista henkeä. Sellainen ystävyyden, kannustuksen ja me-hengen -porukka.
Pohdin kauan blogin aloittamista monelta eri kannalta. Lopulta aloitin bloggaamisen huhtikuussa 2015 ensin Keliakialiiton Arjen murusia -ryhmäblogissa ja sitten heinäkuussa 2015 Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen -blogissa, joka sijaitsi alussa tässä osoitteessa, jossa on yhä paljon vanhoja tekstejäni. Tammikuussa 2016 pääsin osaksi Kaksplussan verkostoblogeja. Osoite muuttui, ja matkan varrella myös blogini nimestä putosi puolet pois.

Olin iloinen, että uskalsin laajentaa kirjoittamistani blogimaailmaan. Sitä, mitä en ikinä bloggaamista harkitessani osannut aavistaa, oli se, että blogiverkoston myötä saisin elämääni suuren ystäväjoukon. Siirtyessäni Kaksplussaan en tiennyt bloggaamisesta vielä mitään, mutta nyt tiedän jo jotain. Bloggaajakollegat ovat auttaneet vaikka kuinka paljon minua aina, kun olen ollut jonkun ongelman edessä. Olen saanut apua niin blogin ulkoasuun, sometukseen, Google analyticsiin, valokuvaamiseen, yhteistöiden maailmaan, blogin nimen ja osoitteen vaihtamiseen liittyen kuin moneen muuhunkin asiaan.

Bloggaaminen on tunteja ja tunteja aikaa syövä harrastus, joka ei ole se kaikista nopein ja helpoin koodauksineen ja kuvankäsittelyineen. Esimerkiksi nykyään Perheblogeissa kirjoittava Kun äiti kelaa -blogin Selina, Maarialla-blogin Maaria ja Äiti ja melukylän lapset -blogin Terhi ovat kukin auttaneet minua vaikka kuinka paljon. Voisin toki mainita kaikki loputkin verkostobloggaajat. Upea porukka!

Tapasin osan verkostobloggaajista viime viikon lauantaina, kun vietimme Tampereella Solo Sokos Hotel Tornissa pikkujouluja. Oli kyllä hauska taas tavata kaikki! Saimme Tornista käyttöömme 17. kerroksen Visio klubin, jossa meillä oli hyvin tilaa viettää aikaa. Oliver teki meistä perheen -blogin Liina ja Yhtä kuin kolme -blogin Janette olivat järjestäneet meille huikeat pikkujoulut.
Meidän perheen vakiokampaamoketjusta Parturi-Kampaamo Divasta tuli Ella tekemään muutamalle pikakampauksen. Minulla kävi arvonnassa tuuri, ja sain upean, paksun lettikampauksen. Toinen hauska juttu oli nähdä vihdoin livenä tamperelaisen Pietamon tuotteita, joita olenkin aika monella bloggaajalla jo ihastellut.

Saimme myös kokeiltavaksemme erilaisia tuotteita, joista erityisesti Tuutilullan maitopullon muotoinen yövalo ihastutti heti. Kannattaa kurkistaa tästä! Täytyypä kirjoitella niistä enemmän, kun ehdimme testata. Nuo Sana-Solin Vitanallet on muuten ihan lemppareita meillä.

Oli kyllä hauskaa, että tapasimme tällä kertaa Tampereella, ja minulla oli lyhyt matka tapaamiseen.Kaksplussan verkostoblogeista löytyy monenlaista vertaistukea, ideoita ja arjen pieniä iloja. Kurkista blogeja täältä. Tunnistatko bloggaajia?

Yhteistyössä mukana:

Millaisia ystäväporukoita sinulla on? Mikä teitä yhdistää? Mikä on parasta, mitä saatte ystävyydestänne?

Lue myös

X