Yli pyykkivuorten

10. luukku: Lasten kasvamisen havaitsee järkyttävällä tavalla

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Lasten kasvamisen huomaa pysäyttävällä tavalla siitä, kun iloisesti tarjoaa lapselle tilaisuutta painaa hissin nappia, saa vastaukseksi tyrmistyneen mulkaisun ja silmien pyörittelyn. On pieni liike aikuiselle mutta suuri liike äidille painaa hissin nappia itse ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen. Kun on kymmenen vuoden ajan usean lapsen äitinä varautunut raivokohtaukseen, joka syntyy, jos vahingossa itse painaa nappia, on tyrmistyttävää joutua painamaan nappia itse. 


Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai Pixabay.com.

Lue myös

X