Yli pyykkivuorten

19. luukku: Miehet tarvitsisivat vastineen gynekologilla käymiseen

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

On muistettava vaihtaa puhtaat pikkarit. On ehdittävä käydä pesulla. On muistettava ottaa pitkä paita, että ei joudu kävelemään elämän pisimpiä askeleita persus paljaana. On päätettävä, jättääkö sukat vai ei. Täytyykö sheivata? Mitä jos mukana on harjoittelija? Entä jos lääkärinä onkin perhetuttu mies? Täytyy pakoilla tuttuja odotushuoneessa, oli syynä sitten perheenlisäys, abortti, hiivatulehdus tai vaikka klamydia. Mikä tahansa näistä, ei sen väliä, niin puolituttu viestittää jo bestikselleen, että ”Et ikinä usko, kuka tuli just gynen huoneesta! On niin salee paksuna, taas!”.Hyvät naiset, on kunnia-asia olla nainen, mutta kuka nauttii gynekologilla käymisestä? Jos haluat itkeä ja nauraa, hävetä ja tulla ymmärretyksi, lue tästä postaus Gynekologisen tutkimuksen suurimmat haasteet. Allekirjoitatko kaikki nämä?

Tuo aiempi postaukseni kirjoitti hyviä nauruja ja hyvää keskustelua. Tämän päivän blogijoulukalenterini oivallus kuuluu: tasa-arvon nimissä myös miehet tarvitsisivat vähintään kerran vuodessa tutkimuksen, jossa kaunis sairaanhoitajaopiskelija pitää heidän kulkusistaan kiinni.

Kannatatko?

Yli pyykkivuorten -blogissa aukeaa joulukuussa joka aamu uusi ”luukku”. Joulukuun aamupostausten ideana on jakaa lasten ja aikuisten oivalluksia elämästä. Oletko huomannut samoja asioita? Postausten kuvat blogin omia tai pixabay.com.

Lue myös

X