Yli pyykkivuorten

Seuraa blogia somessa! (Mukana arvonta)

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Joko seuraat Yli pyykkivuorten -blogia myös somessa? Facebookia seuraamalla näkee kätevästi heti kaikki uusimmat postaukset ja voi osallistua kenties helpommin bloggausaiheista virinneisiin keskusteluihin. Tästä löydät blogin Facebook-sivun.
Meidän arjesta näkee välähdyksiä postaustahtia huomattavasti useammin Instagramista. Löydät meidät nimellä @hanna.ylipyykkivuorten. Löydät Ig-tilin tästä.
Aloitin juuri Instagrammissa kilpailun, jossa arvon kaikille seuraajille ja kaverin tägänneille Martinex Oy:n kotimaisen pipon, jossa seikkailee Herra Hakkarainen. Pipo on kokoa 50/52, joten se menee isommankin Mauri Kunnas -fanin päähän.
Arvonta-aikaa on 15.1. asti. Siis seuraa ja tägää kaverit, jotka voisivat myös kiinnostua arvonnasta, niin olet mukana!

 

Tavataan myös FB:ssa ja Ig:ssa!

Lue myös

X