Yli pyykkivuorten

Lapsi leikkasi itselleen sivukaljun. Katso tilanne nyt!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Muistaako joku, miten järkytyin syyskuussa, kun huomasin Aavan leikanneen itse hiuksiaan? Olimme kasvattaneet hänen etuhiuksiaan pois jo kolmen vuoden ajan, mutta kampauspäällä leikkiessään hän oli saanut kuningasidean… Löysin roskiksesta kasan kummastakin vaaleasta päästä leikattua hiusta. Lue postaus tästä.
Aava sanoi, että etuhiukset olivat tulleet eteen, joten hän leikkasi ne pois. Hän todella leikkasi ne pois, ihan kokonaan.

Aava ei jättänyt kampaajaelämystään siihen, vaan päätti jatkaa leikkaamista vielä sivukaljun puolelle…Huh hei, tällä äidillä kesti hetki toipua tästä kauneusoperaatiosta. Alussa Aava halusi koko ajan kankaisen pannan, kun ei itsekään oikein pitänyt nyrhitystä kuontalosta. Ei vaikka alussa sanoi kyllä kovastikin tykkäävänsä.

Vaan onneksi hiukset kasvoivat yllättävän nopeasti. Tässä pari huonolaatuista kuvaa tilanteesta nyt. Aika söpö, eikö!? Vahingosta viisastuneena hän odottaa itse koko ajan, että etuhiukset kasvavat kunnolla pois. No, onpa nyt kokeiltu tämäkin kampaus, josta minä kyllä yllättäen pidän paljonkin.

Ovatko teillä lapset kokeilleet saksien voimaa omaan, sisaruksen tai kaverin päähän?

Lue myös

X