Yli pyykkivuorten

DIY: Värjää prinsessalle pinkki päiväpeitto halvalla

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Tapetti Värisilmän Everyday life -tapettimalliston Graphic lily. Aiempi blogiyhteistyö.
Muutimme uuteen kotiimme alkusyksystä. Pikku hiljaa esittelen tässä kotiamme (lue tästä postaus olohuoneesta ja tästä keittiöstä). Aavan huoneen esittely on ollut koko ajan mielessä, mutta huoneesta on puuttunut monta juttua ja puuttuu yhä. Toivon, että voisin jo ensi viikolla esitellä valmiin huoneen!
Vaihdoimme Aavan huoneeseen ennen muuttoamme tapetit. Valitsimme huoneeseen Värisilmän Everyday life -tapettimalliston Graphic lily -kuitutapetin, jossa valkealla pohjalla näkyy liljojen ääriviivoja. Tapetti on ihana, mutta aika valkea.
Maalasin Aavan huoneen kerrossängyn pähkinästä valkeaksi (lue tästä postaus kerrossängyn maalaamisesta). Jätimme hänen huoneeseensa kerrossängyn, kun se on tukeva ja laadukas sänky. Näin meillä on aina kätevästi yökyläilijälle sänky valmiina.
Aavalla oli kummassakin sängyssä Ikean valkean päiväpeitto. Olen tässä katsellut Aavan huonetta koko syksyn ja todennut, että näyttää liian valkealta…
In the little cottage -blogissa oli äskettäin vinkki värjätä äitiyspakkauksen vaatteet värillä, josta itse pitää. Siitä sain vinkin värjätä päiväpeitot.
Ostin vähän alle kahdeksan euron pesukonevärin ihan automarketista ja laitoin kummankin päiväpeiton väripussin kanssa pesukoneeseen. Pesu värin kanssa, pesu pesuaineen kanssa, kuivaus ja tsadam: tasainen, täydellinen, tyttömäinen väri! Lisää väriä huoneeseen!
Olemme kyllä Aavan kanssa nyt aivan ihastuneita huoneen uuteen värimaailmaan! Uskon, että nämä päiväpeitot saa kyllä myytyä, kun Aava kasvaa pinkistä prinsessamaailmasta ohi. Onneksi siihen on vielä paljon aikaa!
Eikö tullutkin hienot päiväpeitot! Oletteko te värjäilleet jotain pesukoneväreillä? Ainakin mustia farkkuja kannattaa värjätä, että saa polvetkin taas mustiksi!

Lue myös

X