Yli pyykkivuorten

Kymmenenvuotiaalle kelpaava välikausiasu – Mukana Travallen alekoodi!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Viikonloppuna oli kyllä ihan uskomattoman upea sää! Koska aurinko paistoi ja oli lämpöä kuusi astetta, vedimme päällemme välikausivaatteet lähtiessämme ulkoilemaan kotipihalle. Meillä ei ole luntakaan enää kuin siellä täällä. Aava ja Henrik halusivat kiivetä grillikatoksemme katolle. Koska katos on tosi matala, annoin heidän mennä sinne hetkeksi. Vau miten olikin sininen taivas muutamien pilvien keskellä ja kirkas auringonpaiste!
Talvikenkien ja toppavaatteiden vaihtaminen kevätkenkiin ja ohuisiin välikausivaatteisiin tuntuu kuin ihan oikeasti riisuisi talviturkin ja kaiken muunkin talven aikana kertyneen taakan harteiltaan. Joka kevät se sama kevyt, hulvaton ja vähän villi olo. Kevät! Aurinko! Lintujen laulu! Lätäköt! Leskenlehtien odottaminen! Joutsenet! Polkupyörät, hyppynarut ja jalkapallot!
Meillä lapset ovat hyvin tietoisia siitä, mitä haluavat pukea päälleen. Ehkä tarkin on Henrik, joka koko kymmenenvuotiaan varmuudellaan kokee tietävänsä, mikä on riittävän hyvä ja sopiva vaatetus hänelle tilanteessa kuin tilanteessa. Henrikin kanssa taistelenkin eniten siitä, että pitääkö olla takki ja ulkohousut, onko heijastimia ja onko joku vaate tarpeeksi siisti ja hyvä kyseiseen tilanteeseen. Hän tuntuu tietävän tarkasti, millaiset vaatteet hänelle kelpaavat.
Henrik rakastaa värejä, kuten oranssia, keltaista, punaista ja vihreää. Hänen huoneensakin väritys on valkea-ruskea-oranssi. Tilasin Henrikille hänen toiveestaan Travallen Remun oranssin toppatakin talveksi, ja hän onkin pitänyt sitä ihan joka päivä siitä asti.
Tänä keväänä Henrik yllätyksekseni ilmoitti, että hän haluaa kokonaan mustan välikausipuvun. Yritin kääntää hänen päätään, mutta ei, hän oli päättänyt, että hän haluaa juuri mustan, muu ei käy. Vaan mikäpäs siinä. Musta on mielestäni aina varma ja hyvä valinta. Musta välikausitakki on tyylikäs vaikka kauppareissullekin farkkujen kanssa – tai jopa niiden raitaverkkareiden kanssa, joita hän ei riisu ikinä…
Saimme Henrikille Travallen mustan takin ja mustat, suorat housut, ja hyvältä näyttää! Poikakin on tyytyväinen ja suostuu pukemaan ulkohousutkin, kun ne ovat sellaiset, joiden alle mahtuu verkkarit ja joista hän itse tykkää. 
Itse arvostan ulkovaatteissa erityisesti suuria, ommeltuja heijastimia. Kymmenenvuotiaan pojan menossa ei todellakaan kestä roikkuva heijastin mukana eikä heijastinliivi ole todellakaan pojan päällä ikinä… Aika helpottavaa tietää, että syksyn pimeillä koulumatkoilla on taatusti heijastimet mukana, kun ne on ommeltu takkiin kiinni. Ommellut heijastimet eivät ole mikään itsestäänselvyys kouluikäisten takeissa, joten arvostan Travallen tuotteissa myös tätä lasten turvallisuuden huomioimista.
Tuntuu, että värikkäitä vaatteita ei löydä pojille juuri mistään, joten siinäkin suhteessa Travalle on loistava. Tykkään siitä, että pojatkin käyttävät värejä. Ehkä ostan Henrikille jonkun värikkään toisen takin vielä kevääksi.
Olen käyttänyt Travallen vaatteita lapsilla jo Matildan vauvaiästä asti,
koska ne ovat ihanan pehmeitä ja ohuita, pitävät hyvin vettä mutta
kuivuvat nopeasti pesun jälkeen ja ovat lasten näköisiä. Tuotteiden
hinta-laatusuhde on loistava. 
Myös Aavalla on käytössä Remun välikausiasu, josta myös tykkään. Aava valitsi pinkin kukkatakin itse, koska kuulemma ”pinkit on parhaita ja kukat sopii tytöille”. Onhan se niin. Sitten, kun kukallinen takki jää pieneksi, haluaisin tilata hänelle keltaisen. Musta ja keltainen on ihan älyttömän kiva yhdistelmä niin tytölle kuin pojallekin. Pohdin sitä yhdistelmää koko ajan myös kodin sisustukseen.
Meidän urheilullinen Henrik on niin laiha, että vaikka housuissa pituus on 140 tai 146 cm, mahtuu hänelle esimerkiksi shortsit kokoa 128 tai 130 cm. Travallella on myös huomioitu hyvin suomalaisten lasten koot. Esimerkiksi housuissa on kahta eri mitoitusta.
Yli pyykkivuorten -blogin lukijat saavat nyt 20 prosentin alennuksen 2.4. asti Travallen verkkokaupasta koodilla REMU17K. Kurkista valikoima tästä! 
Joko teillä on välikausiasut ostettu? Mikä Travallen Remun tuotteista sopisi parhaiten teille?
Postaus on toteutettu yhteistyössä Travallen kanssa.

Lue myös

X