Yli pyykkivuorten

Muksutreffit Naurusaaressa: naurua ja vauhtia!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten

Lauantaina koitti kauan odotettu päivä, kun minä ja Aava pääsimme Kaksplussan verkostobloggaajien ja heidän lastensa muksutreffeille! Treffipaikaksemme ja yhteistyökumppaniksemme saimme Vantaan Flamingossa sijaitsevan sisäseikkailupuisto Naurusaaren, jonne ajelimme aamupäivällä. Mukaamme lähtivät myös Matilda ja hänen ystävänsä, jotka tosin vaihtoivat leikkimisen Jumbossa shoppailuun ja ravintolassa syömiseen.

Muksutreffeille osallistui yli 20 bloggaajaa. Heistä lähes kaikki ovat tämän reilun vuoden aikana, minkä olen verkostossa ollut, tulleet jo tosi tutuiksi ja läheisiksikin. Lapset tapasimme ensimmäistä kertaa, mutta tuntui, kun olisin tavannut heidät usein ennenkin. Koko Naurusaari oli täynnä tuttuja pieniä kasvoja, joiden arkea olen seuraillut jo kauan.

Yli pyykkivuorten, Kaksplusblogit, äitiblogi, Naurusaari, blogitapaaminen, muksutreffit

 

Yli pyykkivuorten, Kaksplusblogit, äitiblogi, Naurusaari, blogitapaaminen, muksutreffit
Naurusaari tarjosi meille tilat sekä syötävää. Pienet sormet napsivat kasvistikkuja, nakkeja, kalapuikkoja, popcorneja ja karkkeja ja äidit vaihtoivat pari sanaa kahvikupillisen ja lasten perässä juoksemisen lomassa.

Oli kyllä ihan huippua tavata kaikkia. Bloggaamisen yksi parhaista asioista onkin juuri nämä tapaamiset, joita on yleensä joku neljä vuodessa. On hauskaa saada kuulua näin mahtavaan porukkaan!

Yli pyykkivuorten, Kaksplusblogit, äitiblogi, Naurusaari, vimmacompany, blogitapaaminen, muksutreffit
Yli pyykkivuorten, Kaksplusblogit, äitiblogi, vimmacompany, Naurusaari, blogitapaaminen, muksutreffit
Naurusaaressa riitti touhua kaikille konttaajista vauhdikkaampiinkin menijöihin. Aava kiipeili katon rajassa kulkevissa putkistoissa niin lujaa, että en meinannut kestää perässä, kun välillä yritin. Pupu vain lensi mukana hänen juostessaan paikasta toiseen.

Jotenkin vinkeä tunne tietää paljon ihmisistä, joita ei ole koskaan ennen tavannut tai on tavannut vain kerran-pari kertaa. Aika hauskaa, että on heti puheenaihe, josta voi jutella, kun on lukenut bloggaajan blogista vaikkapa hänen ulkomaanmatkastaan, lapsen sairaudesta tai hänen opiskelustaan.

Saimme kerättyä osan porukasta yhteiskuvaan. Valitettavasti minun kamerani oli ainoa, jolla kuvat otettiin ja valitettavasti kuvat ottanut ohilkulkija ei ihan tarkkoja kuvia saanut… No, mutta samassa kuvassa kuitenkin olemme. Kuinka monta bloggaajaa tunnistat?
Yli pyykkivuorten, Kaksplusblogit, äitiblogi, Naurusaari, blogitapaaminen, muksutreffit
muksutreffit, kaksplus, kaksplusblogit, blogiverkosto, blogitapaaminen, äitibloggaaja, yli pyykkivuorten
muksutreffit, kaksplus, kaksplusblogit, blogiverkosto, blogitapaaminen, äitibloggaaja, yli pyykkivuorten
Putkistoissa oli huima meno. Yritin saada muksuja poseeraamaan, mutta näin vain kantapäät ja liehuvat letit, kun pikkutyypit juoksivat pitkin putkia. Päät märkinä kaikilla, joten kivaa näytti olevan!
muksutreffit, kaksplus, kaksplusblogit, vimma, vimmacompany, blogiverkosto, blogitapaaminen, äitibloggaaja, yli pyykkivuorten
muksutreffit, kaksplus, kaksplusblogit, blogiverkosto, Nosh, Noshsuomi, blogitapaaminen, äitibloggaaja, yli pyykkivuorten
muksutreffit, kaksplus, kaksplusblogit, vimma, vimmacompany, letit, blogiverkosto, blogitapaaminen, äitibloggaaja, yli pyykkivuorten, vimmacompany
Juoksimme siis lasten perässä, ihastelimme blogeissa odotettujen ja heidän syntymäänsä jännitettyjen vauvojen ja taaperoiden hurjaa kasvua, kävimme välillä tankkaamassa ruokaa ja mehua ja juttelimme ja valokuvasimme. Aika moni tosin jätti kameran suosiolla syrjään, kun pienimpien perässä sai ihan tosissaan juosta. Innokkaimmilta pikkuisilta pääsi kova parku siinä vaiheessa, kun piti lähteä kotimatkalle…

Yksi bloggaamisen hauskuus on saada testaukseen yhteistyökumppaneilta tuotteita. Tästäkin tapaamisesta lähti mukaan kotiin kassillinen kaikkea ihanaa. Aika paljon saimme myös vauvatavaraa. Osaa tuotteista pääsevät testaamaan meidän lähipiirin pikkuiset, mutta joitakin taidan laittaa myöhemmin arvottavaksi blogin Instagram-tilille @hanna.ylipyykkivuorten.
Pysykää kuulolla!

muksutreffit, kaksplus, kaksplusblogit, blogiverkosto, blogitapaaminen, äitibloggaaja, yli pyykkivuorten, 10plussan äiti
Oot niin ihana -neuvolakorttikotelon päätin ottaa Aavalle käyttöön, vaikka neuvola-aika on pian ohi. Jääpä ihana muisto! Olen monesti pohtinut, että tilaisinko Oot niin ihana -vauvakirjan Aavalle, mutta en taida enää, kun hän on jo niin iso. Ehkä tilaan sen sitten lahjaksi jollekin muulle.

Erityisesti ihastuin Pikkunorsun kortteihin, joista kaksi tulee meidän keittiöön, kun saan yhden sisustusprojektini valmiiksi. Näytän sen sitten teille! Toinen ilahduttava juttu oli Lushin tuotteet, joihin ihastuin hirmuisesti viime kevään blogitapaamisen jälkeen. Ehdottomasti kokeilun arvoinen tuotemerkki, suosittelen!

Tuo vaaleanpunainen Kiddow-lippis on kyllä syötävän ihana! Toivottavasti Aava suostuu pitämään sitä koko kevään ja kesän, heh. Kotona lapset tappelivat kaikista noista syötävistä herkuista, joita sitten maisteltiin porukalla. Ilahduttavasti oli gluteenittomiakin tuotteita mukana.

Minkä vauvatavaran toivoisit arvottavaksi?

Yhteistyössä mukana:

Lue myös

Lue myös

X