Yli pyykkivuorten

Valokuvat sisustuksessa. Mukana arvonta!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
Sisustaminen, koti
Italiassa, Kreetalla tai jossain muualla muutama vuosi sitten.

Yhteistyössä Perfect Home

Rakastuin siihen jo monta vuotta sitten asuessamme Jyväskylässä. Tiedättekö sen tunteen, kun löytää jotain, mistä tietää heti, että tuo on minun juttuni? Minä löysin sen jutun kodinsisustus- ja lahjatavaratuotteita myyvästä kotimyyntiyritys Perfect Homesta. Erityisesti rakastuin yrityksen valokuvakehyksiin, joita aloin heti himoita.

Aloin heti ensimmäisiltä kutsuilta kerätä Perfect Homen Vit Lilja -astiastoa, jota rakastan yhä. Tykkään astioiden muotoilusta ja valkoisesta väristä, joka sopii sekä mustaan että beigeen, jota väriä on keittiössämme. Aika monissa postauksissa ja Instagramissa @hanna.ylipyykkivuorten on vilahdellut nämä astiamme.

Keittiö, kodin sisustaminen Kodin sisustaminen, Ikea Liatorp Kodin sisustaminen, Vit Lilja

Esittelin joku aika sitten keittiötämme (tässä postauksessa), jonka tapettiseinälle en ollut keksinyt mitään kivaa taulua. Perfect Homen kuvastoa selaillessani pysähdyin kerta toisensa jälkeen upean Trento-kehyksen kohdalle ja päätin, että alan sen ympärille rakentamaan keittiön seinän sisustusta. Haluan kaikkialle ympärilleni valokuvia, joten isoimmalla Trento-kehyksellä sain taas yhdeksän uutta kuvaa esille. Löysin kehyksen kaveriksi Ikeasta tauluhyllyn, johon kehystin Pikkunorsun pari korttia ja lisäsin muutaman muun sisustusesineen. Valmis seinä! Tykkään!

sisustaminen, keittiö Trento, sisustaminen, Perfect Home Sisustaminen, koti

Toinen iso Perfect Homen kehys on meidän olohuoneessamme. Se on ostettu niin monta vuotta sitten, että sitä ei valitettavasti ole enää mallistossa. Kehykseen olen kerännyt vanhempiemme, sisarustemme ja lasten serkkujen kuvia. Siitä puuttuu pari serkkua, joten pitäisi kiireellä päivittää kuvat! Olohuoneemme näkyy muun muassa tässä postauksessa.

Olohuone, kodin sisustaminen Valokuvakehys, kodin sisustaminen kodin sisustaminen

Keittiössämme olevan, kauan sitten tilatun säilytyslaatikon uudistettua versiota saa yhä tilattua! Siihen voi asettaa vaikka seisovan pöydän päähän haarukat, veitset ja servetit tai tuoda kesällä terassille vaikka patonkeja, pillejä tai juomia.

kodin sisustaminen, keittiö

Aavan huoneessa on joulun aikaan kotikutsuilta ystäväni luota ostamani, pattereilla toimiva sydän. Se toimii Aavalla yövalona ympäri vuoden. Kurkista Aavan huonetta tästä. Aavan huoneessakin on paljon valokuvia, ihanimpina kolme Valokuvauspalvelu Markku Rintalan ottamaa prinsessakuvaa.

lastenhuone, sisustaminen

Puolapuut saatu Suomen Voimistelutuotteelta.

 

lastenhuone, kodin sisustaminen

Valokuvat Valokuvauspalvelu Markku Rintala, Tampere

Harvaa firmaa hehkutan näin, mutta kun tästä minä vain niin tykkään. Tuotteita voi tilata edustajan kautta joko suoraan tai kotikutsuilta (jos järjestät Pirkanmaalla, niin minä tulen!). Pirkanmaalla voit tilata tuotteita Annika Suoniemeltä, jonka Facebook-sivulle pääset tästä.

Uusin hankintani on kiviset Ardesia tapaslautaset, joihin on hauska kattaa vaikka juustoja, vinirypäleitä ja suolakeksejä. Ilokseni sain Annikalta teille arvottavaksi Ardesia-sarjan lasinaluset, jotka ovat upeita myös tuikun alla tai vaikka neliöksi kasattuna leveän maljakon alla. Lasinalusia on pakkauksessa neljä kappaletta.

astiasto, kodin sisustaminen

Osallistu arvontaan kertomalla, mistä Perfect Homen sarjasta tai tuotteesta tykkäät eniten. Kuvastoa pääset selailemaan tästä. Esimerkiksi My first year -valokuvakehys sivulla 38 on täydellinen ristiäis- tai nimiäislahja! Olen pohtinut, että ostaisin sen kaikille kolmelle lapselle ja tilaisin kuvia näin jälkikäteen, mutta A:n mielestä kuvia ei tarvitse hirveästi enää. En siis todellakaan näyttänyt tässä teille kaikkia esillä olevia kuvia, heh.

Osallistu Ardesia-sarjan lasinalusten arvontaan jättämällä vastauksesi blogin kommenttikenttään ti 18.4. kello 23.59 mennessä. Onnea arvontaan!

Lue myös

X