Yli pyykkivuorten

Aavan unelmien synttärilahja: DIY keppihevonen

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
DIY keppihevonen

Itse tehty keppihevonen on ihan paras juttu ikinä!

Meidän 6-vuotias Aava rakastaa yli kaiken yksisarvisia. Joku aika sitten törmäsin Facebookissa ystäväni tyttären tekemiin ihan uskomattoman hienoihin keppihevosiin. Kysyin voisinko tilata tytöltä Aavalle synttärilahjaksi samanlaisen keppihevosen, mutta yksisarvisena. Netissä nimeä Avia käyttävä ilmiömäisen taitava keppihevosten tekijä suostui heti yrittämään yksisarvisen tekoa – ja onnistuikin ihan älyttömän hyvin!

Voitte uskoa Aavan riemun, kun hän avasi synttäriaamuna lahjansa! Vaaleanpunainen yksisarvinen!

DIY keppihevonen DIY keppihevonen keppihevonen DIY keppihevonen

Avia, joka täyttää tänä vuonna 14 vuotta, on tehnyt nyt vuoden näitä keppihevosia. Hän vain kuulemma etsi netistä kaavat ja alkoi tehdä. Ensimmäiset keppihevoset tehtyään hän jätti valmiit kaavat ja tekee kaavat nykyään itse. Olen jotenkin niin mykistynyt tästä 7.-luokkalaisen taidosta, että halusin kertoa siitä teillekin. Ihan siis tilasin tämän keppihevosen itse, eikä siitä summasta jäänyt materiaalien ja postikulujen jälkeen tekijälle kovinkaan paljoa palkkaa. Ihan siis vinkkinä teille muillekin, jos löytyy keppihevosharrastajia ja heppafaneja.

Avian keppihevostalli Naritin hevosia näkee Instagramin ja Youtuben tililtä @khtnarit. Siis ihan älyttömän hienoja hevosia! Osa hevosista on Avian tekemiä ja osa hänen ystäviensä tekemiä.

keppihevonen Avia

Kuvankaappaus Instagram-tililtä @khtnarit. Osa hevosista on Avian ja osa hänen ystäviensä tekemiä.

Avia harrastaa keppihevosratsastusta, joka on jo aika suosittua tyttöjen keskuudessa. Hän aloitti harrastuksensa jo ensimmäisellä luokalla, joten täytyy katsoa, innostuuko Aavakin kohta. Saakohan kisoihin tulla yksisarvisella, joka kuulemma osaa myös lentää!? Heh.

keppihevonen

Tapetti Graphic Lily saatu Värisilmältä.

Löytyykö teiltä yksi tai useampi keppihevonen? Harrastetaanko teillä keppihevosratsastusta? Minkä ikäinen teillä sitä harrastaa? Löytyykö teiltä yksisarvisfaneja?

Lue myös

X