Yli pyykkivuorten

Ei menny niinku Strömsössä: Kiihkeää seksiä appivanhempien makuuhuoneessa?

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
rintsikat
rintsikat

Minun ja mieheni seurustelu lukioikäisenä oli uuden opettelua vanhemmillemme. Olimme perheidemme ensimmäiset seurustelijat, joten uusi tilanne sai äitimme hieman järkyttyneiksi ja isämme hämmentyneiksi. Muistan, miten jossain vaiheessa pyyntömme yöpyä yhdessä sai vanhempamme lähes kaivamaan nitroja kielen alle ja haulikkoa kainaloon.

Joskus täytettyämme 20 vuotta, kun olimme jo ihan aikuisia ja asuimme tuolloin jo yhdessä, olimme käymässä mieheni suvun kesämökillä. Siellä oli paljon sukua paikalla. Hauskan päivän jälkeen totesimme, että emme mahdu yöpymään mökillä. Ajelimme iltasella koiramme kanssa mieheni vanhempien kotiin 20 kilometrin päähän.

Katsoimme tyhjässä talossa leffan ja söimme iltapalaa. Mieheni totesi, että helpointa olisi, jos yöpyisimme hänen vanhempiensa sängyssä. Ei tarvitsisi etsiä vieraspatjoja. Muistaakseni yövyimme ihan heidän lakanoissaankin. Mihinkään petipuuhiin emme todellakaan appivanhempien sängyssä ryhtyneet, kävimme vain kiltisti nukkumaan, kumpikin eri puolelle sänkyä. Koira asettui huoneen lattialle nukkumaan.

”Ei häiritä enempää”

Aamulla heräsimme talon alakerrasta kantautuvaan appiukon ääneen. Hän huuteli, että käväisi nopeasti veljensä kanssa talossa, mutta he jatkavat nyt matkaa takaisin mökille eivätkä enää häiritse meitä yhtään enempää.

Heräilimme siinä. Nousin sängystä ylös ja vilkaisin tuolia, jolle olin jättänyt vaatteeni. Tuoli oli typötyhjä.

Vilkaisin hämmentyneenä huoneen lattialla nukkuvaa koiraamme. Se vilkaisi minua toista silmäänsä raottaen ja teki nopean ilmeen, joka näytti erittäin itsehyväiseltä ja vähän syylliseltä. Tiesin heti, mitä oli tapahtunut.

Yölliset bileet

Lähdin kauhuissani laskeutumaan kohti alakertaa, jossa appiukko oli juuri käväissyt papin ammatissa toimivan veljensä kanssa. Arvasin oikein: koiralla oli ollut kaksikerroksisessa talossa yöllä ihan omat bileet.

Koira oli riepotellut vaatteitani ympäri taloa.

Se oli tanssinut farkkujeni kanssa salsaa olohuoneessa ja rytännyt housut sohvan reunalle.

Paidan kanssa koira oli vetänyt jonkin sortin karvaista lambadaa keittiössä.

Yksi sukka löytyi keittiön kynnykseltä, toinen eteisaulasta.

Mikä järkyttävintä, rintsikoitani se oli riepotellut yläkertaan johtavan portaikon alaosassa ja jättänyt ne sitten siihen.

Luojan kiitos, pikkuhousut olin sentään jättänyt päälleni, joten niiden kanssa koiramme ei ollut päässyt touhuamaan yöllisissä orgioissaan.

Yhä hävettää

Onneksi en ollut näkemässä appiukkoni ja hänen veljensä ilmeitä heidän seuratessaan olohuoneesta makuuhuoneeseen johtavaa intohimoisesti heiteltyjen vaatteiden polkua.

En tiedä, mitä appiukkoni ajatteli kuviteltuaan poikansa riisuneen nuorikkonsa kiihkeästi matkalla makuuhuoneeseen, hänen omaan aviovuoteeseensa. Ehkä appiukko oli salaa vain ylpeä, en tiedä. Papin ajatuksia en uskalla edes miettiä näistä tuolloin vielä esiaviollisen seksin ilmiselvistä merkeistä. Ehkä hän rukoili puolestamme.

Näin yli 15 vuoden jälkeen: rakas appiukkoni, se ei ollut poikasi, se oli Nelli. Silti minua hävettää vieläkin.

koira, lemmikki

Ylempi kuva Pixabay.com

Mikä asia sinulla ei mennyt niin kuin Strömsössä? Haastan kaikki bloggaajat kertomaan oman parhaan Ei menny niinku Strömsössä -tarinansa. Jos liität haasteeseen mukaan minun tarinani, niin nähdään, kuka pistää vielä paremmaksi. Hauskoja juttuja odotellessa!

Lue myös

X