Yli pyykkivuorten

Yksinäisyyttä torjumassa: Naapureiden kanssa skumppaa rannassa

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
auringonlasku
auringonlasku

Kirjoitin tässä postauksessa, että havahduin siihen, että minulla ei ole lähellä asuvaa oikeaa ystävää. Kaukana asuvia sydänystäviä on paljon, ja samoin lähellä asuvia perheystäviä sekä ystäviksi tulleita työkavereita. Kukaan ei kuitenkaan tule meille vain moikkaamaan minua.

Kaksplus kirjoitti postauksestani ja saamistani kommenteista artikkelin. Lue tästä artikkeli perheellisten yksinäisyydestä.

ranta, kesä, auringonlasku

Kuten postauksessa suunnittelin, olen pannut tuulemaan. Yhtenä iltana meillä oli muutamia ystäviäni kylässä ihan vain minua tapaamassa. Sunnuntai-iltana aloin pohtia, että on niin ihana auringonpaiste, että se täytyy hyödyntää. Laitoin viestin muutamalle ikäiselleni naapurilleni, ja niin me vain hipsimme illalla kello 21 jälkeen yhdessä rantaan miesten ja lasten jäädessä nukkumaan.

Otin mukaan jääkaapista skumppapullon, josta riitti kaikille yksi muovimukillinen. Istuimme laiturilla, juttelimme ja katselimme auringonlaskua. Torjuimme yksinäisyyttä.

kesä

Meripelastusseuran paatti kulki ohitsemme, joten saimme hetkeksi komeaa miesseuraa. Juttelimme hetken heidän kanssaan. Heidän lähdettyään me kikattelimme kuin pikkutytöt, me keski-ikäiset naiset. No mutta hei, olihan ne nyt komeita miehiä!

kesä, pirkanmaa

Lähdimme kotiin vasta joskus 23.30. Oli ihanaa vain istua rauhassa laiturilla juttelemassa. Tällä tavalla haluan torjua myös sitä, että lyhyen lomani takia kesä katoaa liian nopeasti käsistä. Haluan ehtiä nauttia kesästä.

Aamulla väsytti herätä kuudelta, mutta viis siitä. Oli ihan mahtavaa.

auringonlasku, venenaja

Laita sinäkin viesti lähellä asuville ikäisillesi ja kysy, lähtevätkö he vaikka lenkille kanssasi. Saatat yllättyä! Moni muukin kokee olevansa perheen tai työarjen keskellä yksinäinen.

Lue myös

X