Yli pyykkivuorten

Kiinnostaako bloggaajan arki? Päivä kuvina -postaus!

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
bloggaaja
bloggaaja

Olen lähiaikoina pohtinut paljon muiden bloggaajien kanssa sellaista asiaa, että kiinnostaako lukijoita bloggaajan arkielämä. Aikaisemmin moni blogi kertoi bloggaajan arjesta, mutta nykyään yhä harvempi bloggaaja kirjoittaa vain tavallisesta arjestaan. Moni blogi on toki rakennettu jonkin aiheen ympärille, joka voi olla vaikka leivonta, omakotitalon rakentaminen tai matkailu. Silti on yhä päiväkirjamuotoisia blogejakin.

Silloin tällöin lukijat pyytävät, että bloggaaja kirjoittaisi arjestaan. Kuitenkin aika monille bloggaajille käy niin, että arkipostaus ei kuitenkaan kiinnosta lukijoita, joten arkipostauksen kirjoittaminen ei motivoi.

Minun blogini on osa Kaksplussan portaalia, joten herkästi pohdin, mitkä aiheet sopisivat Kaksplussan formaattiin ja lukijakuntaan. Helposti tulee tehtyä aihepostauksia, kuten vaikka kirjoitukseni vauvan yösyöttämisestä, 10 vinkkiä kodin siistinä pitämiseen, työssäkäyvän arki-iltojen lyhyydestä ja vauvakuumeesta. Harvemmin kirjoitan arjestamme.

Kerro kommenttikentässä: Hitti vai huti?

Rakkaat lukijani, tämä on testi. Kuvasin yhden päiväni aamusta iltaan kännykälläni. Tuo päivä oli maanantai 19.6.2017.

Lue postaus ja kerro, tykkäisitkö lukea enemmän arjestamme. Kommentoi blogin kommenttikentässä tai blogin Facebook-sivulla. Jos kävijämäärät ovat pienet enkä saa kommentteja, jatkan aihepostauksissa. Kommenttiin voit myös kertoa, mistä asioista haluaisit lukea blogistani.

Päivä kuvina -postaus

Heräsimme A:n kanssa kuudelta niin kuin aina. Hyväksyin kännykällä muutaman blogiin tulleen kommentin ja selasin hetken Facebookia. Petasin sängyn ja lähdin pukemaan ja valmistautumaan. Itseni kuvaaminen on yhä mukavuusalueen ulkopuolella oloa, mutta blogissa olen sitä opetellut, joten otin teitä varten kuvia itsestänikin.

äitiblogi, makuuhuone

vessa

päivä kuvina

A. herätti Aavan kello 6.45 ja pesi hänen hampaansa. Letitin Aavan hiukset. Katselin, että Aavan käsien leikkitatuoinnit pitäisi pestä jo pois.

äitiblogi

Aava valitsi itse vaatteensa ja haki lelupäivän lelun. Astuimme ovesta ulos 7.20. Kävimme katsomassa äkkiä, miltä alppiruusumme näyttävät tänä aamuna. Oli aika lämmin aamu. Vein Aavan päiväkotiin. Olin töissä 8.10.

äitiblogi

Minulla ei ollut eväitä, joten kävin ruokatunnilla syömässä läheisessä kotiruokaa tarjoavassa ruokalassa. Ihastelin kukkaistutuksia. Töissä ihastelin pukuhuoneen kaappien väriä. Vaikka meillä ei ole keltaista kotona missään muualla kuin kumisaappaissa, tykkään kyllä keltaisesta.

äitiblogi

A. haki Aavan hoidosta ja oli ehtinyt tehdä jo ruuankin, kun tulin kotiin kello 17. Söin ihanan epäterveellisesti väritöntä ruokaa: gluteenitonta makaronia ja jauhelihakastiketta. Matildan kaverikin oli meillä, ja he pelasivat Xboxilla Kinectiä. Minun ympärillä säätämiseni sai pelissä näkyvän tyypin vinoon.

Laitoin pyykit koneeseen. A. ja Henrik lähtivät käymään urheiluliikkeessä ja minä vein Aavan, Matildan ja kaverin uimaan viimeisen lämpimän päivän kunniaksi. Lapset uivat, minä olin ihan jäässä rannalla. Matilda teki Aavalle merenneidon pyrstön.

ruoka

äitiblogi

Kotimatkalla Matilda pysähtyi hakemaan kasvioonsa yhden kasvin. Vein isot tytöt kaverin kotiin. Pysähdyimme Aavan kanssa katsomaan lehmiä.

päivä kuvina

Kotona Aava ja Henrik treenasivat jotain painiotetta. Laitoin pyykit kuivumaan ja taittelin puhtaita pyykkejä. A. antoi Aavalle iltapalaa.

 

Menimme Aavan huoneeseen lukemaan iltasatua, kun olimme pesseet hampaat. Suoristin ohimennen vierasvarana olevan yläsängyn vieressä olevat taulut ja ihailin viirejä, jotka Aava teki viikonloppuna serkkunsa kanssa. Luimme hetken Tatua ja Patua.

äitiblogi

Matilda ja kaveri tulivat meille, kaveri jäi yökylään. Hänen äitinsä toi petivaatteet meille siskonsa kanssa ohi kulkiessaan hetken kuluttua. Juttelimme hetken ison pihlajamme alla. Siivosin keittiötä ja söin iltapalaa. A. kävi sanomassa isoille lapsille hyvää yötä. Lähdin pesemään hampaita. Menimme nukkumaan liian myöhään.

äitiblogi

Sellainen oli minun maanantaini 19.6.2017. Tämä postaus on testi, jolla haluan tietää, kiinnostaako lukijoita arkinen postaus. Tämän postauksen tekemiseen meni paljon tavallista enemmän aikaa, joten kiva, jos joku luki sen.

Kerro blogin kommenttikentässä tai blogin Facebook-sivulla, kiinnostaako bloggaajien arkipostaukset. Mitä haluaisit lukea blogistani?

Lue myös

X