Yli pyykkivuorten

Onko oma aika itsekkyyttä lasten ollessa pieniä?

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
vauva, lapsiperhe

Kaupallinen yhteistyö Sitly.fi

vauva, lapsiperhe

Mitä tehdä, jos isovanhemmat asuvat kaukana tai he eivät voi syystä tai toisesta auttaa lapsiperhearjessa mitenkään? Mitä voi tehdä, jos toinen on töissä ja toisen on pakko mennä vaikka hammaslääkäriin? Miten pääsisi edes joskus puolison kanssa jonnekin kahdestaan, jos ei tunne läheltä ketään, joka voisi auttaa?

Onko itsekästä vaatia omaa tai puolison kanssa vietettyä aikaa silloin, kun lapset ovat pieniä? Täytyykö vain tyytyä siihen, että lasten ollessa pieniä ollaan vain kotona tai otetaan lapset aina mukaan?

Entä jos edes ihan pikkuisen tekisi mieli mennä käymään leffassa, keikalla, yksillä tai ihan vaikka vaan lenkillä? Täytyykö parisuhdeaika unohtaa kymmeneksi vuodeksi vai onko itsekästä päättää, että nyt me teemme jotain ihan kahdestaan?

sisarukset

Älä unohda itseäsi – tilaa lapsenvahti

Minun mielestäni lasten takia ei tarvitse unohtaa sitä, että on aikuinen, että on minä ja että on parisuhteessa. Aikaa itselle ja parisuhteelle on vain otettava, vaikka kuinka kirpaisisi. Edes joskus, edes ihan pikkuisen kerrallaan.

Jos tilanne on sama kuin meillä, että sukulaiset asuvat kaukana (meillä 400 km:n päässä, lue tästä), voi olla helpointa pyytää avuksi ihan ulkopuolinen lapsenvahti. Mistä sellaisia löytää, jos ei tunne ketään? No, internetistä!

babysitter.fi

Etsi teille sopiva hoitaja – arvonta!

Sitly.fi on palvelu, jossa lapsenvahdit ja lapsenvahtia etsivät kohtaavat. Sitly.fi informoi säännöllisesti uusista rekisteröityneistä lastenhoitajista ja lapsenvahdeista sekä perheistä, jotka etsivät lastenhoitajaa tai lapsenvahtia. Palvelussa etsitään lapsenvahtia ja lastenhoitajan työtä yhdessä ihan oman kodin läheltä, omasta kotikunnasta. Palvelussa voit rekisteröityä joko lapsenvahdiksi tai perheeksi, joka etsii juuri sitä oikeaa lapsenvahtia.

Sitly.fi on tutustumisen arvoinen palvelu erityisesti sinulle, jolla ei ole lähellä tukiverkkoja tai joka ei halua aina rasittaa lähimpiä, kun haluaa tai joutuu pienen hetken olla ilman perheen pienimpiä.

Saan järjestää teille lukijoilleni arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa Sitly.fin 12 kuukauden Premium-jäsenyyden (palkinnon arvo on 84 euroa) helpottaakseen sopivan lapsenvahdin löytämistä.

Osallistu arvontaan jättämällä blogin kommenttikenttään maininta siitä, mitä sinä tekisit, jos saisit hetkeksi lapsenvahdin. Mitä unelmoit tekeväsi hetkenä, jolloin joku muu hoitaa lapsiasi? Osallistu arvontaan 22.7.2017 mennessä.

Lue myös

X