Yli pyykkivuorten

Lapsi leikkasi itselleen sivukaljun – tilanne nyt

Teksti: Hanna Maaria, Yli pyykkivuorten
hiustenleikkaus
hiustenleikkaus

Muistatteko, kun kirjoitin syyskuussa, että Aava oli vain yhtäkkiä päättänyt leikata hiuksensa? Löysin roskiksesta kasan kampauspään hiuksia ja ihmettelin, kun joukossa oli samanvärisiä, tosi pehmeitä hiuksia… Aava oli sitten ihan kunnolla vetäissyt etuhiukset pois ja leikannut samalla näpsäkän ja muodikkaan sivukaljun. (Tähän se kädet silmillä oleva apina -emoji.)

Lue koko juttu Lapsi leikkasi itselleen sivukaljun tästä.

En oikein tykkää etuhiuksista, eikä meillä kenelläkään olekaan niitä. Aavan hiukset ovat nyt juuri siinä hankalassa kasvatusvaiheessa, että ne eivät yllä kiinni hyvin. Vielä hetki kun maltetaan kasvattaa, niin ollaan jo voiton puolella. Katselin juuri, miten hienosti hiukset ovat kasvaneet yhdeksässä kuukaudessa. Jee! Aika huikea ero, vai mitä!

Ihan vain sen ajattelin nyt teille kertoa, kun moni jakoi vertaistukea Aavan leikattua hiuksensa. Ei ehkä ole ainoa pikkutyttö tai -poika, joka leikkaa itse hiuksensa. Tsempiksi vain, että kyllä ne kasvaa, joskus…

hiusten leikkaus

Onko sinun lapsesi leikannut itse hiuksiaan? Onko kenelläkään muulla menossa etuhiustenkasvatusprojekti? Miten saatte hiukset pidettyä parhaiten pois silmiltä?

Lue myös

X